***LÕVI

Käes võib olla aeg, kus töö ja puhkus, kohustused ja naudingud väga selgesti eristuvad. Kui teed tööd, on seda kas palju või teed seda südamega. Ja kui on vaba aeg, siis lõdvestud ja naudid täiega! Kui oled väga kitsa eriala esindaja ehk Suur Spetsialist, annab nädal sulle võimaluse oma erioskustega silma paista. Teine võimalus — tööl (või seoses tööga, mida parajasti teed) tekib olukord, mis on kas ootamatu, tavatu või mõnes muus mõttes eriline. Kui töötad mingite seadmete peal või taga, siis erilist ettevaatust! Samas on nüüd võimalik oma töödes oluline läbimurre saavutada.

Samas võib nädal tuua ka arusaamatusi, segadust, lubadustest taganemist. Ettevaatust joobes tüüpidega! Ka sul endal on oht kiusatustele järele anda, liialdada drinkidega või sattuda (armu)afääri.

***NEITSI

Need teadmised ja oskused, mida sa oma töödes ja tegemistes kasutad — kas need on piisavad? Kas koolis õpitu ei ole mitte liiga teoreetiline päris elu jaoks? Need küsimused on hetkel aktuaalsed. Ja kui sinu suhe oma bossiga pole just ideaalne, siis nüüd võivad varjatud pinged ja tuha all hõõguv tuli leegiks lahvatada. Samas võib sul bossiga ka midagi romantilist või ilusat ette tulla — seda eriti siis, kui te üksteise suhtes päris ükskõiksed ei ole.

Sellel nädalal tasuks hoia oma mainet ning mitte minna kaasa kahtlaste ettevõtmistega.

Hoia madalat profiili ja ära võta töö- ja karjääriga seoses vastu olulisi otsuseid (Merkuuri ja Neptuuni kvadraat).

***KAALUD

Nüüd on oht, et satud mõnest asjast sellisesse vaimustusse, et unustad ettevaatuse ja kaine analüüsivõime. Suures õhinas võid võtta vastu kahtlase pakkumise või luua küsitava väärtusega (juhu)suhte. Sulle tundub, et kõik on kõige paremas korras ja midagi halba ei saa lihtsalt juhtuda. Igasugune riskimine ehk siis kõige panemine ühele kaardile võib anda valusa tagasilöögi.

Ka suhete osas võid olla ülemäära sinisilmne ja liigusaldav. Sa ei suuda hetkel näha reaalset inimest enda ees, vaid sa armastad oma ettekujutust või unistust temast. Võimalik, et lased end kellelgi ära kasutada, kuna usud sulle räägitavat mesijuttu. Aga võib olla ka vastupidi — oled oma partneri suhtes kahtlustav ja näed igas siiras lähenemises varjatud tagamõtet.

***SKORPION

Käes on aeg, kus sinu suhted teistega kas muutuvad või hakkad sa lihtsalt ise neid teisel viisil tajuma. Mõni suhe või muutuda leigeks, teine jälle lüüa kirglikult lõõmama. Neljapäeval ja reedel teeb Päike nõrga pingeaspekti Pluutoga — suhted võivad pingestuda, eriti just armukadeduse tõttu. Neil päevil ei soovitaks alustada koostööd ega sõlmida lepinguid. Samas on voodis rohkem kirge, kuna meis olev ürgne poolus on võimendatud. 

Teisel tasandil võivad olulist rolli mängida jagatud varad ja vahendid — ühine raha, ühised töövahendid, ühine maavaldus jne. Neptuuni pingeaspektide tõttu tuleks olla ettevaatlik laenude ja liisingutega — eriti just selleteemaliste lepingute sõlmimisega.