***LÕVI

Nädala esimeses pooles mõjub jätkuvalt Päikese ja Liliti kvadraat, mis nõuab sinult kindlameelsust jääda iseendaks ning mitte võtta omaks mingit rolli, mis tegelikult pole üldse sinu rida. Päikese-Saturni trigoon toob aga nädalasse stabiilsust ja püsivust, mistõttu on aeg soodne pikaajaliste ja kauakestvate projektide alustamiseks. Lõvis liikuva Veenuse kvadraat Marsiga toob aga nädalasse tulist kirge, aga ka dramaatilisust ja armukadedust. NB! Mitte riskida!

***NEITSI

Kasuta uut nädalat selleks, et oma koduses majapidamises suurem ja energiamahukam töö ette võtta. Kõige selle juures peaksid olema ettevaatlik vigastuste ja traumade suhtes. Tule ja terariistadega tasuks olla eriti hoolikas. Perekondlikes suhetes või lihtsalt suhetes lähedastega tuleks olla kannatlik, aga samas avameelne ja siiras. Võimalik, et sind häirib midagi, kuid sa ei taha või ei julge seda oma lähedastele rääkida. Kõik tuleks ikka südame pealt ära rääkida.

***KAALUD

Veenuse ja Marsi kvadraat võib võimendada kõiki suhetega seotud pingeid — eriti juhul, kui on tegemist kollektiivse meeskonnatööga. Sinu ja mingi grupi vahel võivad tekkida pinged mingite hüvede või privileegide pinnalt. Samuti seoses raha, kasumi, millegi kasutamisega, omamise või mitteomamisega. Intiimses liinis on oluline, et sina ja su partner oleksid samade huvidega ja teil oleks koos olles ka millegi üle arutada.

***SKORPION

Marsi ja Pluuto poolkvadraat toob algavasse nädalasse intensiivseid vibratsioone, mis annavad sulle küll kõva energialaksu, ent võivad kaasa tuua ka konflikte ja võimuvõitlust. Kuid nädal sobib selleks, et uuendada, puhastada ja parandada asju-esemeid. See vajadus võibki tekkida, kuna mõni vidin võib rikki minna või ära kaduda. Veenuse-Marsi kvadraat tekitab kirglikke ja dramaatilisi olukordi eriti just sotsiaalses plaanis. Pead ehk jõuliselt võitlema mõne oma eesmärgi või projekti nimel.