***LÕVI

Ühiskondlik liin on endiselt paljulubavas seisus, kuid praegu tuleks selles liinis välistada kõik riskid — õigustatud on läbiproovitud ja konservatiivne suhtumine. Riske ja oma võimete ülehindamist tuleks vältida ka laiemas plaanis. Ka naudingute ja meelelahutusega seonduv võib nüüd kaasa tuua konflikte ja erimeelsusi. Samas on sinus palju kirge, mis siiski vajab süütut väljaelamist.

***NEITSI

Jätkuvalt on heas seisus kõik, mis on seotud uute ja huvitavate kogemustega sinu elus. Mida rohkem ringi liigud ja uute inimestega kohtud, seda parem. Saad ehk juurde palju uusi ideid, mida hiljem õnnestub edukalt ära kasutada. Soositud on reisimine ja suhted välismaaga. Laupäeval ja pühapäeval tuleks peresuhetes olla salliv ja mitte kritiseerida oma lähedasi inimesi. Samuti tuleks olla ettevaatlik tule, gaasi ja elektriga.

***KAALUD

Teisipäev on igati soodne päev selleks, et rääkida teistele enda tegelikest soovidest ja vajadustest. Sinu emotsionaalsus leiab teiste poolt sooja vastuvõtu. Seevastu kolmapäev võib olla pingeline, rahutu ja väga muutlik. Alates kolmapäevast peaksid hoiduma vaidlustest ja oma ideede teistele pealesurumisest. Seda eriti suhetes lähedaste ja perega. Ka tähtsaid ja püsivaid otsuseid ei ole praegu soovitav vastu võtta.

***SKORPION

Marsi ja Pluuto kerge pingeaspekt hakkab mõjuma alates kolmapäevast. Seega võib nädala teine pool tuua kaasa üsna teravaid ja konfliktseid olukordi. Neljapäeval peaksid jälgima, et sa ei jätaks teistele veidrat või võltsi muljet. Võimalik, et keegi üritab sind asetada rolli, mis sulle kohe kuidagi ei sobi. Alates reede õhtust kuni umbes 26. maini tuleks olla ettevaatlik igal pool, kus võib midagi äkilist juhtuda.