***LÕVI

Nädala esimeses pooles kehtivad suures osas edasi veel eelmise nädala mõjud. Uus mõjutaja nädalas on aga Päikese ja Uraani kvadraat, mis antud solaarmajade kombinatsioonis (Päike asub Lõvi alateadvuse, varjatuse ja saladuste märgis) võib Lõvide ellu tuua palju salapärast ja varjatut, mis omakorda on seotud kas siis ootamatuste või veidrate ja kummaliste sündmustega. Kuid nädal soosib kodu ja majapidamisega seotud raskemaid töid. Samuti soosib nädal meeldivat ja kerget seltskondlikku lävimist (Merkuuri ja Veenuse ühendus Lõvis.)

***NEITSI

Nädala mõjud on eelkõige psühholoogilised ja sunnivad sind rohkem oma sisemaailmale keskenduma. Positiivsel juhul oled äärmiselt loominguline, negatiivsel juhul kipud oma isiklikke probleeme liiga tõsiselt võtma. Jätkuvalt võib olla probleemiks meeskonnatöö ehk siis enda sobitamine mingisse rühma. Siin on võimalikud mitmesugused ootamatused või ebaloogilised sündmused. Intiimne sfäär on pigem platooniline kui kirglik.

***KAALUD

Veenuse ja Merkuuri ühendus moodustab kvadraadi Lilitiga. Selline kombinatsioon on ühteaegu nii kerge-mänglev-seltskondlik, kuid samas psühholoogilises plaanis keeruline. Võimalik, et lähed nüüd kaasa mõne meeldiva seltskondliku olukorraga, mis aga lõpeb keerukate psühholoogiliste keerdkäikudega. Pead jälgima, et sa ei satuks mingisse rolli, kus hakkad etendama mingit võõrast või lihtsalt ebasiirast rolli. Ka suuremad rahalised tehingud ning ostud pole sellel nädalal soovitavad.

***SKORPION

Nüüd peaksid jälgima, et sa ei võtaks liiga suuri plaane, millest sul jõud üle ei käi. Sulle võidakse ka pakkuda mingit projekti, mis väliselt tundub ahvatlev, kuid tegelikkus võib olla midagi muud. Kuid sulle võidakse teha ka tegelikult tõeliselt hea pakkumine, aga sel juhul peaksid ise jälgima kõiki reegleid ja seadusi. Sellel nädalal võivad rohkem seguneda isiklikud ja ametlikud suhted. Seega võib ka romantiline suhe alguse saada mõnest töisest või muust sotsiaalsest üritusest.