***LÕVI

Algav nädal võib tuua põnevaid ja erutavaid sündmusi just vaimses plaanis. Kuuled ja näed ehk midagi, mis on sulle täielikuks uudiseks ja mis annab su tegevusele sootuks uue suuna. Samas võib keegi üritada tahtlikult su maailmapilti kõigutada, avaldades sulle tugevat vaimset survet. Kui nüüd alustad reisiga, võib see kujuneda täiesti pööraseks. Intiimses liinis vajad nüüd vaheldust ja eksperimente.

***NEITSI

Nädala esimeses pooles võid Merkuuri-Jupiteri opositsiooni tõttu olla ajahädas või tegeleda asjadega, mis ei ole tegelikult olulised. Seega püüa end mitte killustada ning ära lase suvalistel juttudel end häirida. Romantilises liinis võib nädal tuua sündmusi, mis sulle ülitugevat emotsionaalset mõju avaldavad. Praktilises valdkonnas tuleks hoiduda võlgu võtmast ja laenu andmast.

***KAALUD

Veenuse ühendus Uraaniga ja kvadraat Pluutoga muudab nädala sinu jaoks üsna tormiliseks ja kirglikuks — seda eriti just suhete ja partnerluse liinis. Nii et nüüd maksab kindlasti palju rahva seas liikuda. Samas, kui sa lähed välja liiga suure riski peale ja „kaotad pidurid“, võid leida end skandaalist või afäärist. Vältima peaks armukadedust ja soovi oma partnerit kontrollida ja oma soovidele allutada!

***SKORPION

Mida rutiinsem ja igavam on su elu senini olnud, seda suuremaid väljakutseid koged.

Veenuse ja Pluuto kvadraat on aspekt, mis on seotud kire, armukadeduse, kadeduse, kontrollivajaduse ja ka tülidega mitmesuguste hüvede ja privileegide pinnalt. Su tunded oma partneri suhtes võivad nüüd kõikuda seinast-seina. Vihasele taldrikuloopimisele võib järgneda kirglik leppimine voodis. Ja leige voodikogemus võib päädida kirgliku taldrikuloopimisega…