***LÕVI

Marss teeb pingeaspekti Lõvis oleva Jupiteriga. Marss omakorda asub Sõnnis, mis on Lõvi jaoks karjääri ja muu ühiskondliku tegevuse solaarmärk. Seega võid just sotsiaalses plaanis oma võimeid üle hinnata ja võtta enda peale mingi ülesande, mis sulle tegelikult üle jõu käib.
Meeskonnatöös tunned, et teised ahistavad sind kuidagi või siis tekib sinu ja meeskonna vahel mõni arusaamatus — eriti nädala teises pooles.

***NEITSI

Algav nädal võimendab ebakindlust ja erinevat laadi hirme ja komplekse ning muudab inimsuhted keeruliseks. Õhus on palju ebamäärasust, teesklust, valet, pettust ja enesepettust.
Suhetes muutub nüüd oluliseks usalduse ja truuduse küsimus. Väikestest kahtlustest saavad nüüd suured ja pisike mure kasvab jõudsalt Suureks Probleemiks. Ka peaksid sa sellel nädalal hoidma oma mainet.

***KAALUD

Veenuse kvadraat unistuste ja illusioonide sümboli Neptuuniga muudab eriti nädala teises pooles asjade piirjooned ähmaseks. Selged piirid on kadunud ja selle asemel on õhus palju sümboleid ja tähendusi, mille äraarvamisega pead tegelema. See aspekt paneb su fantaasia pöörase kiirusega tööle, mistõttu oled edukas igasuguses loomingulises töös. Kuid raha- ja äriasjades peaksid olema eriti tähelepanelik ja valvas, et mitte kahju kannatada.

***SKORPION

Veenuse ja Saturni pingeseis paneb sind end alahindama ja kõike mustades värvides nägema — eriti just suhete ja partnerluse osas. Sa arvad, et ei meeldi inimestele, mistõttu eelistad üksindust seltskonnas viibimisele. Teisel tasandil on võimalik, et sinu partner või kolleeg seisab nüüd keerulise probleemi ees ja vajab sinu abi. Just tööalane partnerlus on see, mis vajab sellel nädalal suurt pühendumist ja keskendumist.