***LÕVI

Sellel nädalal peaksid hoidma oma tervist ning mitte üle töötama. Samas pole õige lahendus ka liigne enesehellitamine ja söögi-joogiga liialdamine. Pead leidma õige tasakaalu töö ja puhkuse, enda ja teiste huvide vahel. Kui sul on lemmikloom, võib ta rohkem su tähelepanu vajada. Praktilisel tasandil hoia hoolikalt oma asju — varguste ja asjade kaotamise suurenenud tõenäosus!

***NEITSI

Endiselt võib olla suureks probleemiks meeskonnatöö ja kõik sellega seonduv. Sinu ja mingi grupi või seltskonna vahel liiguvad korraga nii loovad kui hävitavad energiad — pead leidma õige tasakaalu iseenda ja teiste vahel. Samas soosib nädal väga oluliste tulevikuplaanide tegemist ehk siis enda jaoks oma „tuleviku programmeerimist”. Romantilised suhted võivad olla üsna keerulised faasis.

***KAALUD

Merkuuri ja Marsi pingeline asend Vähis (mis Kaalude jaoks on karjääri ja muu ühiskondliku tegevuse solaarmaja) võib muuta nädala sinu jaoks eriti oluliseks ja murranguliseks. Seda aga vaid juhul, kui sinust palju sõltub ja omad ühiskonnas mingit positsiooni. Kui oled aga kodune või koduse eluviisiga, siis võivad pingestuda sinu suhted pereliikmete või lähisugulastega. Nädal soosib kodust suurpuhastust, remondi alustamist jne. Tule, gaasi, elektri ja ohtlike ainetega ettevaatust!

***SKORPION

Pluuto ülipingeline seis võib sind muuta väga kriitiliseks ja pisiasjade kallal norivaks. Samas peaks sul olema väga palju intellektuaalset energiat, mis lubab sul kerge vaevaga lahendada ka kõige keerulisemaid probleeme. Samas võib sind kummitama hakata mõni kinnismõte, millest sul on raske lahti saada — aga see mõte võib olla ka kasulik — peaasi, et säilitaksid selle mõtte suhtes tasakaalu.