***LÕVI

Nüüd on õige aeg mõelda selle üle, mis vajaks su elus muutmist. Võimalik, et asjaolud ise kujunevad selliseks, mis aitavad sind vajalike muudatuste tegemisel. Kui su elus on olnud liiga palju rutiini ja tuima staatilisust, siis just nüüd võib Saatus/juhus lõigata läbi need rutiini ahelad ja näidata sulle maailma hoopis uues valguses. See ei pea olema midagi suurt ja erilist — see kõik võib väljenduda ka tavaliste pisiasjade tasandil — sa hakkad nägema tavalises Erilist.



***NEITSI

See, mida sa omad ja mis sul olemas on (nii raha, omand kui ka näiteks oskused, aga ka sulle kallis ja oluline suhe), on nüüd üsna ebastabiilses seisus. Mingi sündmus või suhteliin võib panna sind oma väärtushinnanguid muutma või muutub su materiaalne olukord. Tähed soosivad neid, kes on uute sissetulekuallikate/väärtushinnangute otsingul — võid leida vägagi originaalse teenimisvõimaluse või teadvustada enda jaoks uued väärtused. Samas, kui su teenistuse allikas on sumbunud rutiini, võid selle kergesti kaotada.



***KAALUD

Milline on sinu positsioon? Kas seda saab keegi kõigutada? Kas konkurendid või rivaalid saavad sind kuidagi kahjustada? Sellised küsimused võivad nüüd aktuaalsed olla. Sa oled sunnitud oma positsioonid üle vaatama ning vajaduse korral tegema vajalikud muudatused. Asjad, suhted ja olukorrad, kus on olnud puudujääke või probleeme, nõuavad nüüd erilist tähelepanu. Võimalik, et löögi alla satub „keti kõige nõrgem lüli”. Seega tuleks sul välja selgitada, milline see kõige nõrgem lüli on. Bossi või mõne muu tegelasega, kellel on sinu üle mingi võim ja voli, ole võimalikult viisakas ja taktitundeline. Sest kui vähegi põhjust annad, näidatakse sulle koht kohe kätte.



***SKORPION

Mis toimub? Miks õhus on selline imelik ärevus? Sinu jaoks mõjub Päikese-Pluuto kvadraat kui alateadvuse äratuskell, mis hakkab helisema just siis, kui oled end mugavalt teleka ette seebikat vaatama sättinud. Sa üritad leida tuttavat turvatunnet sulle armsatest asjadest, ent mingi jõud su hingesügavustes annab sulle märku — ärka üles, kuula oma südame häält, tõsta oma sisemist vibratsiooni — ole valmis muutuma koos muutuva maailmaga! Eelkõige on see sinu enda kõrgema mina hääl, mis üritab sind su mugavustsoonist välja kiskuda — pead nüüd olema valmis silma vaatama oma tegelikule sisemisele minale.