***LÕVI
Lõvi valitseja Pluuto kvadraat Pluutoga mõjub sulle antud juhul eelkõige intellektuaalsel tasandil. Nimelt võid mõnes küsimuses kergesti üle mõelda ja luua mingeid kunstlikke mõttekonstruktsioone. See omakorda on hea pinnas mõne kinnisidee tekkeks. Kuid positiivsel juhul oled võimeline raskeks vaimseks pingutuseks. Armuasjade rindel valitsevad vastakad mõjud – ühelt poolt suur huvitatus ja kirglikkus, teisest küljest võib seda kõike varjutada liigne nõudlikkus ja rahulolematus.

***NEITSI
Veenuse ja Marsi ühendus Neitsis mõjutab sind endiselt, kuigi mitte enam nii tugevalt. Seega võid jätkuvalt olla kriitilises meeleolus ja näha kõikjal vaid vigu. Probleemide asemel keskendu lahendustele ja sa näed, kuidas asjad hakkavad vajalikus suunas liikuma. Nädal sobib rikkis asjade parandamiseks, millegi puhastamiseks või uuendamiseks. Samas tuleks võimaluse korral vältida suuremaid oste, eriti keerukat ja tundlikku tehnikat.

***KAALUD
Kaaludes liikuv Päike moodustab kvadraat-aspekti intensiivse ja jõulise Pluutoga. Sul võib tekkida tahtmine oma Ego iga hinna eest maksma panna. Kui suudad seda teha positiivsel moel, on kõik hästi. Kui aga lähed üle jõuvõtetele ja survemeetoditele, on kuri karjas. Samas võid ise jääda viisakaks ja rahulikuks, ent koged survet ja mõjutamist teiste poolt. Romantilises plaanis võib olla veider segu kirest ja liigsest mõistusepärasusest.

***SKORPION
Skorpioni valitseja Pluuto tugev pingeseis Päikesega võib võimendada sulle tüüpilisi iseloomuomadusi ja seda just negatiivses võtmes. Sul võib taaskord tekkida kiusatus oma astla löögijõudu kellegi peal testima hakata. Aga Päikese asend viitab mitte otsesele konfliktile, vaid pigem varjatud intriigile, salajasele tegutsemisele. Kuid samasugune hoiak ja käitumine võib tekkida ka sinu enda suhtes. Kui sul on tutvusringkonnas mõni intrigant, siis ole valvel!