***LÕVI

Päikese ühendus Merkuuriga ning selle ühendus õnnelik aspekt Lõvis liikuva Jupiteriga peaks eriti nädala teise poole sinu jaoks igati edukaks muutma. Sul võib olla rohkem juhuslikku õnne ju vedamist. Kuid endiselt võivad olla probleemiks sinupoolsed liialdused nii suhetes kui ka riskide võtmisel. Samas oled sa enesekindel ja mõjud igati usaldusväärselt — näiteks töövestlusel.



***NEITSI

Suures osas kehtivad edasi kõik eelmise nädala mõjud. Nädal soosib kõike kodu, pere ja majapidamisega seonduvat — ka kodustes suhetes on nüüd võimalik saavutada suurem sügavus ja parem teineteisemõistmine. Õige hetk selleks, et omandada mõni uus kasulik harjumus — seevastu halbadele harjumustele ei tasuks järele anda. Sellel nädalal on sul kalduvus langeda liialdustesse eelkõige seoses söögi-joogiga.



***KAALUD

Mida rohkem sa nüüd ringi liigud ja muljeid kogud, seda kiiremini su aju töötab. Valitseb otsene seos füüsilise liikuvuse ja sind tabavate ideede rohkuse vahel. Igasugune suhtlemine ja kommunikatsioon võib nüüd kaasa tuua põnevaid kohtumisi, kasulikke pakkumisi jne. Veenuse ja Liliti trigoon toob esile sinu need küljed, mis on sulle kõige iseloomulikumad ja mis näitavad sind teistele värvikast küljest.



***SKORPION

Jätka eelmise nädala vaimus — võnked soosivad jätkuvalt kõike, mis seondub ostu-müügi, omamise ja kasutamisega. Teisipäev ja kolmapäev võib siiski selles teemas pingeid tekitada ja tagasilööke põhjustada. Nädala teisel poolel liigu rohkem ringi, kohtu kaunite ja huvitavate inimestega ja külasta paiku, mis su vaimu inspireerivad! Lase nüüd muljed endasse, et hiljem neid muljeid juba läbi isikliku prisma teistele pakkuda.