***LÕVI

Kuuvarjutus võib „varjutada” su mõtte loogilise ja analüütilise külje — kipud otsustama ülekeevate emotsioonide mõju all, mis võib viia rumalate otsusteni. Samuti võib probleeme ette tulla liikumisel punktist A punkti B — nii jalgsi ringi liikudes kui autoga sõites. Samuti võib mõni juhuslik kohtumine või külaskäik su elu korraks pea peale pöörata. Ka võib esmapilgul süütu vaidlus üle kasvada suuremaks tüliks.

***NEITSI

Merkuuri ühendus Uraaniga ja opositsioon Marsiga võib esile kutsuda äkilisi, ettearvamatuid ja konfliktseid situatsioone. Igatahes oleks nüüd tervislik keelt hammaste taga hoida ja mitte võtta sõna teemadel, mida sa ei valda. Erilist ettevaatust ka liikluses! Samas, kui oled teinud piisavalt ettevalmistusi, on nädal ideaalne suuremate muudatuste tegemiseks. Ka romantilises plaanis on võimalused kõvasti üle keskmise.

***KAALUD

Teisipäeval kell 10.46 leiab Kaaludes aset täielik Kuuvarjutus. Hoidu liigsetest emotsioonidest, hoia madalat profiili. Lisaks moodustab Kaaludes liikuv Marss Suure Risti Pluuto, Uraani ja Jupiteriga. Seega on kõige tähtsam, et sa suudaksid säilitada positiivse häälestuse ning mitte minema kaasa kellegi võimalike provokatsioonidega. Hoia eemale vihastest ja rahulolematutest inimestest! Samas on nädal suurepärane selleks, et teha oma elus radikaalseid muudatusi ja murda välja surnud ringist.

***SKORPION

Kuuvarjutus aktiviseerib sinu alateadvuse ja hinge sügavused — positiivsel juhul tuleb sulle tõeline vaim peale. Negatiivsel juhul teed aga sääsest elevandi ja näed igas põõsas tonti. Eriti just esmaspäeval ja teisipäeval ole äärmiselt ettevaatlik ja hoolikas — eriti muidugi liikluses ja ka mujal, kus võib midagi äkilist juhtuda. Samuti valitseb terve nädala jooksul asjade kaotamise ja varguste oht. Kindlasti tuleks nüüd vältida arveteklaarimisi ja konflikte.