LÕVI

Algav nädal muudab sinu suhted teistega empaatilisemaks ja hoolivamaks. Sinu ja su partnerite vahel on rohkem arusaamist ja teineteisemõistmist. Su südames on rohkem hingejõudu ja sa suudad seda ka väljendada. Samuti saad sa nüüd oma alateadvusest kätte infot, milleni sa tavaliselt ei ulatu. Unenäod või ka päevased visioonid võivad tekitada kas veidi kõheda või vastupidi — joovastava tunde — et elu on salapärane ja mitmedimensiooniline!
Veenuse harmooniline asend sinu üks-ühele suhete märgis (Veevalajas) loob võimalusi uuteks meeldivateks tutvusteks ja laseb ka oma vana kallimat näha uutes ja värskemates värvides. Suurepärane nädal selleks, et koos oma partneriga midagi eriti põnevat ette võtta.

NEITSI

Tulemas on oluline nädal ja seda eelkõige just suhete liinis. Nimelt on partnerid nüüd nendeks peegliteks, milles näed peegeldumas nii enda häid kui ka halbu omadusi. Merkuuri-Marsi ja Neptuuni ühendus Neitsi partnerluse märgis (Kalades) muudab kõik üks-ühele suhted korraga nii romantiliselt idealiseerituks kui ka ka veidi moonutatuks. Sa lood endale partnerist pildi, mida idealiseerid. Kui siis kohtud näiteks oma kallimaga, võid kergesti pettuda, kuna armastatu ei ole nii täiuslik, kui sinu ettekujutus temast.
Samas soosib Veenuse harmooniline asend meeldivaid ja kasulikke suhteid tööalases ja ühiskondlikus plaanis. Võimalik, et jääd silma kellelegi, kes teeb sulle soodsa pakkumise või aitab sul avada mõne seni lukusoleva ukse.

KAALUD

Sinu elus peaks nüüd olema rohkem uudsust, värskust, põnevust, huvitatust. Nüüd on õige aeg käiku lasta oma fantaasia ja võtta koos kallimaga ette midagi tõeliselt ekstreemset ja vaimu värskendavat! On aeg kuulutada rutiinile sõda!
Üldse oled sa sellel nädalal äärmiselt loov, mänguline ja entusiastlik ning suudad inimesed endaga kaasa tõmmata. Sul võib olla ka rohkem juhuslikku õnne ja vedamist, mistõttu võiksid mõõdukuse piirides õnnemängudes kätt proovida.
Selle kõige juures peaksid aga hoidma oma tervist, magama ja sööma piisavalt ning võimaluse korral vältima rahvarohkeid paiku, kuna võid sealt mõne viiruse külge saada. Ka ole ettevaatlik võõraste penide suhtes.

SKORPION

Tõotab tulla põnev ja eksootilise alatooniga nädal — eriti muidugi siis kui oled liikuva loomuga ja viibid erinevates seltskondades. Võimalik on nii suuremat sorti seiklus kui ka mingisse skandaali või afääri sattumine. Võid tunda suurt kirge mingi olukorra või inimese suhtes ja teha seetõttu mõne äkilise sammu. Sul võib tekkida kiusatus riskida ehk siis panna kõik munad ühte korvi. „Kas kõik või mitte midagi“ suhtumine võib panna sind keerulisse olukorda.
Seevastu kodu ning peret ning lähisuhteid puudutav peaks olema igati harmooniline. Parim nädal koduste suhete parandamiseks ning ka selleks, et oma koju külalisi kutsuda. Soositud on ka kodu kaunistamine, uue mööbli ja kunsti ost oma majapidamisse.