***LÕVI

Lõvi valitseja — Päike — teeb teisipäeval (mõju läbi nädala) täpse kvadraadi mässumeelse ja ettearvamatu Uraaniga. Ning tunda annab juba ka Päikese ja Marsi kvadraat (täpne aspekt 19. juulil). Niisiis ühelt poolt ettearvamatu ja ennustamatu vibratsioon, teiselt poolt tugevalt maskuliinne ja mehelik energia. Seega pole võimatu, et kohtud nüüd mehega, kes on korraga nii ekstravagantne ja eriline kui ka väga mehelik ja jõuline. Samas võid ka ise ülemäära jõuliselt käituda ja mõne tagasihoidlikuma mehepoja sellega päris ära ehmatada…:)

***NEITSI

Kui viibid parajasti puhkusel oma vaikses maakodus, siis võib nädal mööduda üsna rahulikult ja mõnusalt. Aga kui pead palju suhtlema erinevate gruppide ja seltskondadega, võid läbi elada suurt pinget ja rahulolematust. Sul võib tekkida tunne, et sind ahistatakse ja sunnitakse tegema ebameeldivaid kompromisse. Päikese ja Uraani kvadraat võib sinus tekitada mässumeelse meeleolu. Seetõttu pole sa eriti koostööaldis, vaid rõhutad demonstratiivselt oma individuaalsust.


***KAALUD

Nädala esimeses pooles mõjub sulle soodsalt Veenuse-Uraani sekstiil. See aspekt toob vaheldust ja uusi värve juba tüütavaks muutunud suhetele. Just sõprus ja mõttekaaslus kui selline võib sulle nüüd palju pakkuda. Lisaks mõjub läbi nädala ka Veenuse-Marsi trigoon, mis võib (aga ei pruugi) su ellu tuua mõne romantilise või lihtsalt meeldiva suhte. Nädal on üsna soodne nii reisile minemiseks kui ka laiemas plaanis kõigeks, mis seotud välismaa ja kaugete eksootiliste paikadega.

Samas võib nädal olla seotud pingeliste ja ootamatute arengutega ühiskondlikus ja sotsiaalses plaanis. Konkurendid ja oponendid võivad üllatada või isegi šokeerida.

***SKORPION

Selle nädala jooksul on sinu alateadvuse ookean päris tormine ning sealt võib su teadvusse pritsida nii paradiislikke hetki kui ka põrgulikke nägemusi. Kui tegeled või oled tegelenud vaimsete praktikatega, siis arvatavasti sa naudid seda kõike. Kui aga oled üdini praktiline ja usud vaid käegakatsutavat, võid olla tõsises hämmingus.

Kui vähegi oskad ja suudad, siis mediteeri, visualiseeri, kuula rahustavat muusikat või looduse helisid. Ka joonistamine, maalimine ja luuletamine või luule lugemine mõjuks hästi. Kindlasti ei tohi riskida äritehingutes, ajada juriidilist täpsust nõudvaid asju ega ennast vaimselt üle koormata.