***LÕVI
Kindlasti peaksid nüüd oma tervisele suuremat tähelepanu pöörama. Jõululauas hoia mõõdukat joont, ära pane oma organismi ohjeldamatu õgimisega proovile! Kui satud mingisse sulle võõrasse selstkonda, hoia end rohkem tagasi ja ära hakka oma ideid ja veendumusi teistele peale suruma — ole salliv ka sulle harjumatute seisukohtade suhtes. Ole ettevaatlik loomadega ümberkäimisel — eriti muidugi koertega.

***NEITSI
Jõuluaja vibratsioonid võivad sind muuta ülemäära nautlevaks ja mõnulevaks, mistõttu võid lookas jõululauas kergesti mõõdutunde minetada ning end ümmarguseks süüa või liigvallatuks juua. :) Samas on jõulunädal igati soodne uute suhete loomiseks ja elunautimiseks kõige laiemas mõttes. Töötegemiseks ja tõsisteks asjadeks vali mõni teine aeg. Nädal sobib kenasti ka kodu ja elamisega seotud muudatusteks — too koju uut vaheldust, kasvõi mööblit ümber paigutades.

***KAALUD
Tunned, et sul on väga raske leida tasakaalu enese ja teiste soovide vahel — keegi võib sind kuidagi õrritada ja provotseerida. Ka ise võid mõnes olukorras käituda endalegi üllatuseks sulle mitteomaselt teravalt ja väljakutsuvalt. Samas on nädal üsna soodne selleks, et üritada üle saada surnud punktist, vabaneda mõnest sind siiani painavast takistusest. Siiski on ka väike oht, et sülitad vanasse kaevu ennem, kui oled uue valmis vaadanud.

***SKORPION
Kuigi on käes jõulunädal, kipuvad sinu suhted teistega olema ülemäära teravad. Sul on raske oma partnereid usaldada — kipud igas liigutuses ja ütlemises kohe mingit varjatud tagamõtet nägema. Samas, kui suudad oma kahtlustest ja kõhklustest üle saada, võid olla tõeline seltskonnalõvi. Lihtsalt lase end vabaks, ära vaata end pidevalt kõrvalt, ära kontrolli kramplikult oma kehakeelt.