***LÕVI
Töö ja tervis on selle nädala märksõnadeks. Võid näiteks kergesti üle töötada ja sellega oma tervisele põntsu panna. Aga võib olla ka sootuks vastupidi — sa tunned oma igapäevatöö ja argirutiini suhtes vastumeelsust ja püüad oma kohustustest kõrvale hiilida. Sel juhul peaksid arvestama, et teed endale sellega tõsise karuteene. Sest praegu saab igasugune kergemeelsus ja laiskus rangelt hukka mõistetud. Seega pead olema tasemel ja näitama ennast võimalikult heast küljest.

***NEITSI
Neitsi valitseja Merkuuri ühendus Lilithiga (Kuu apogee) võib sinus tekitada erinevaid soove ja tahtmisi. Sul võib tekkida kiusatus kasutada oma mõistust enda Ego-vajaduste rahuldamiseks. Samas oled sa piisavalt kaval, et mitte lasta sellel kõigel välja paista. Jätad mulje, et oled siiras ja avameelne, aga tegelikult huvitavad sind hoopis teised asjad — mitte need, millest räägid. Kui omad selleks kalduvust, siis võid sellel nädalal rumalalt riskida. Sul võib olla illusioon, et sa ei saa kaotada.

***KAALUD
Endiselt on sulle oluline tunda ennast turvaliselt, mistõttu on sulle oluline kõik see, mis moodustab su elu vundamendi. Tavaliselt on selleks kodu ja pere, aga selleks võib olla ka midagi muud. Kõik harjumuspärane ja pika aja jooksul välja kujunenenud on sulle nüüd äärmiselt tähtis. Nädal soosibki kodu, pere, lähisuhete ja majapidamisega seotud eriti olulisi ettevõtmisi. Nädala esimeses pooles võib keegi üllatada või teha lihtsalt midagi ebatavalist.

***SKORPION
Sellel nädalal peaksid hoiduma liialdamast iroonia ja sarkasmiga, samuti püüa vältida kriitikat ja näpuga näitamist. Ürita olla sallivam nende suhtes, kes sinust millegagi oluliselt erinevad. Kui miski sind ärritab, siis ürita näha suuremat plaani ja ära ole kinni oma varasemates eelarvamustes. Ent positiivsel juhul oled suuteline tegema pingelist vaimset tööd ja edukalt maadlema ka kõige raskema probleemiga.