***LÕVI
Kuuvarjutus Lõvis tähendab eelkõige seda, et kipud ennast liiga tähtsaks tegema. Või siis vastupidi — tunned end ebakindlalt ja tahad olla varjus. Sinus võib nüüd olla mingi veider üleväärsus- ja alaväärsuskompleksi segu, mis paneb sind kohati üsna kummaliselt käituma. Kuna Lõvi valitseja Päike on Veevalajas — Lõvi jaoks üks-ühele suhete solaarmärgis — siis mängivad nädalas tavalisest suuremat rolli ka suhted. Selles vallas võid kergesti üle reageerida ja korraldada dramaatilisi stseene.

***NEITSI
Aeg oma hirmudele ja kompleksidele otsa vaadata, need endale teadvustada ja siis teha mõttes taotlus nendest vabanemiseks. Kui nüüd midagi siiralt ja südamest soovid, siis on sellel tugev energia ja vägi taga. Kuid negatiivsel juhul võid just nüüd olla äärmiselt ebakindel, kartlik ja teistest eemale hoidev. Sa näed igas põõsas tonti või lausa Saatanat ennast. See kõik on vaid su alateadvuse kapriis, mida Kuuvarjutus olulisel määral võib võimendada.

***KAALUD
Kui pead tegema meeskonnatööd, siis võid tunda ennast ebakindlalt ning lasta kellelgi endale pähe istuda. Seevastu iseseisvalt tegutsedes võid olla väge täis ja oma võimeid ja võimalusi kergesti üle hinnata. Üritad oma Ego toita meeldivate asjad ja naudingutega, mistõttu sa pole kuigi suur tööloom. Võid lubada endale rumalaid riske, kuna oled vastuvõtlik kiusatuste ja ahvatluste suhtes. Kuid su mängulisus ja spontaansus võluvad inimesi.

***SKORPION
Kui oled ühiskondlikult ja sotsiaalselt aktiivne, siis peaksid olema eriti ettevaatlik ja hoolikas, et mitte oma mainet ja imidžit kahjustada. Võib esineda kahte äärmust — kas oled liiga ambitsioonikas või siis vastupidi — tunned end tühise ja võimetuna midagi korda saatma. Ka võib tekkida karjuv vastuolu sinu koduse ja töise olukorra vahel. Või siis mineviku harjumuste ja tulevikupüüdluste vahel. Suhe bossiga vajab äärmist taktitunnet!