***LÕVI
Kõik üks-ühele suhted on nüüd selleks teemaks, mis võib rohkem tähelepanu nõuda. Võimalik, et probleemsed kohad ja vajakajäämised annavad nüüd selles osas eriti tunda. Samas soosib nädal just suhetega seotud muudatuste tegemist. Seega püüa muuta seda, mis sind ei rahulda. Uute tutvuste, siduvate lepingute ja koostöö alustamine uute partneritega pole päikesevarjutuse nädalal soovitavad.

***NEITSI
Tervise või igapäevatööga seonduv võib olla tavalisest enam fookuses. Kui su töös ja tegemistes on olnud puudujääke, siis nüüd võidakse sinu käest aru pärida. Või siis annab järgi keti kõige nõrgim lüli — olgu selleks ketiks siis mida iganes. Vaatamata sellele, et tööasjad nõuavad rohkem tähelepanu, ei tohiks sa tööga üle pingutada, kuna see võib sind muuta haigustele vastuvõtlikuks. Loomade või loodusega seonduv võib samuti rohkem esile kerkida.

***KAALUD
Päikesevarjutus võib Kaaludele mõjuda nagu palderjan kassile. Sa võid ennastunustavalt elu nautida ja tegeleda vaid sellega, mis hing ihaldab. Tegelikult sobib nädal just mõnest kiusatusest vabanemiseks. Seega mõtle sellele, mis ei lase sul sageli tööasjadele keskenduda ja kujutle, et see harjumus või komme laseb sind lahti ja sa ei ole enam sellest sõltuvuses. Juhusuhte loomine võib nüüd eriti kehvasti lõppeda. Liikluses ja üldse seoses liikumisega erilist ettevaatust!

***SKORPION
Sellel nädalal peaksid keskenduma kodu, majapidamise ja ka lähisuhetega seotud murekohtadele. Päikesevarjutus Veevalajas, mis Skorpionide jaoks on mainitud teemadega seotud, peaks paremini võimaldama vabaneda nendega seotud probleemidest. Laiemas plaanis on aeg soodne kõigist halbadest harjumustest vabanemiseks. Keskendu mõttes sellele, millest tahad lahti saada ja suure tõenäosusega võibki nii minna.