***LÕVI

Nädala teises pooles hakkab tunda andma Lõvis asuv Veenuse — Jupiteri ühendus. See toob su ellu rohkem armastust ja naudinguid, ent võib panna sind ka kõikide lõbude ja naudingutega liialdama. Selle seisuga on sul raske endale midagi keelata ning sa üritad kiiresti rahuldada kõik oma soovid ja tahtmised. Jätkuvalt mõjub ka Päikese-Liliti ühendus, mis võib su peale tõmmata liigse tähelepanu.



***NEITSI

Nädal sobib suurepäraselt nii müstikutele kui ka romantikutele, kellele meeldib asju põnevaks ja salapäraseks ajada. Nädalas annavad tooni erinevad salapärased momendid või veidrad sünkroonsused, mis võivad sulle anda võtme mõne sulle olulise probleemi lahendamiseks. Pane siis vaim valmis selleks, et saatus võib sulle anda mõne märguande.



***KAALUD

Veenuse ja Jupiteri lähenev ühendus tekitab sinus palju unistusi ja loovaid visioone — oled end häälestanud tuleviku lainele ja teed suuri plaane. Võimalik, et kohtad veidrat tegelast, kes annab su tegevusele sootuks uue suuna ning paneb asju teises valguses nägema. Ka intiimses plaanis võivad arengud võtta ebatavalise suuna — võimalik et koged suhetes uusi tuuli ja uut värskust.



***SKORPION

Sotsiaalses ja ühiskondlikus plaanis on su võimalused kõvasti üle keskmise, mistõttu peaksid nüüd kasutama iga võimalust edu ja läbimurde saavutamiseks. Samas on kerge oht oma võimeid ja võimalusi üle hinnata ja võtta vastu mingi projekt või pakkumine, millest sul jõud tegelikult üle ei käi. Reedene Marsi ja Pluuto sekstiil annab sulle uue totaalse energiasüsti — eriti saavad laetud just su ajurakud, mistõttu võid tulla tõeliselt heale mõttele.