***LÕVI

Sellel nädalal võid Merkuuri ja Uraani vastasseisu mõjul langetada kiirustades ebamõistliku otsuse, teed lihtsalt vale valiku või jääd uskuma kellegi valesid. Kindlasti ei maksaks mingeid kuulujutte kellegi kohta edasi rääkida. Kuid positiivsel juhul võib nädal tuua uusi huvitavaid ideid, kuna näed asju ja probleeme uudsest vaatenurgast. Ka soosib nädal tööga või muude kohustustega seotud radikaalseid samme. Seltskonnaelu ja armuasjad väga heas seisus.

***NEITSI

Merkuuri ja Uraani vastaseisu tõttu tuleks sul jätkuvalt olla eriti tähelepanelik äritehingutes, ka lihtsalt ostes või müües. Võid teha valearvestuse või pöörab mingi ootamatu sündmus kõik su plaanid pea peale. Kuid nädal soosib enda avalikku eneseväljendust, areenil ja teiste vaateväljas olemist, oma soovide ja tahtmiste teistele demonstreerimist. Hea aeg oma tegemistele reklaami tegemiseks.

***KAALUD

Nädala esimeses pooles võivad tooni anda veel eelmise nädala mõjud. Jätkuvalt võib su partner või partnerid käituda viisil, mis lööb su plaanid segi. Keegi võib üllatada või käituda viisil, mis sind ärritab. Kuid positiivsel juhul võib partner sind ka inspireerida ja motiveerida, anda sulle uusi ideid ja panna sind asjadele uue pilguga vaatama. Nädal soosib suuri ja töömahukaid töid koduses majapidamises.

***SKORPION

Algaval nädalal peaksid hoidma tervist, eriti närve ja psüühikat. Ületöötamist tuleks vältida ning kindlasti peaksid korralikult magama ja ka sööma. Aeg võib olla üsna soodne loometegevuseks, ent äri- ja rahaasjades on ämber kerge kolisema. Avalikes kohtades hoia oma vidinatel silm peal, kuna võid olla hajameelne ja kipud asju kaotama. Saladused — nii sinu enda kui teiste omad — võivad nüüd mõnes ootamatus võtmes esile tõusta.