***LÕVI

Päike on justkui „tangide“ vahel — moodustab nädala esimeses pooles kvadraadi Pluutoga ja nädala teises pooles opositsiooni Uraaniga. Selline seis loob olukorra, kus pead kiiresti midagi muutma või siis lihtsalt täiesti uue suuna võtma. Kuna Päike on Kaaludes, mis on Lõvi jaoks kommunikatsioonide ja infovahetuse märk, siis pead just selles liinis olema rõhutatult korrektne. Kerge on kellegagi sõnavahetusse sattuda või muul viisil pinget üles kruttida.

***NEITSI

Endiselt tuleks raha- ja äriasjus hoiduda liigsete riskide võtmisest, samuti tuleks hoiduda võlgadest-laenudest. Sellel nädalal võid tunda vajadust endale tavalisest rohkem lubada, mistõttu võid kaasa minna kahtlase väärtusega asjade ja ettevõtmistega. Merkuuri ja Marsi kvadraadi tõttu võib su keel olla tavalisest teravam — oht vaidlustele ja sõnasõdadele, mis võivad suuremaks tüliks üle kasvada.

***KAALUD

Kaaludes liikuva Päikese kvadraat Pluutoga (mõju nädala esimeses pooles) ja opositsioon Uraaniga tõstab su elurongi Ameerika Mägedele, kus sa enam ei saa aru, kus maa ja kus taevas. Sellel nädalal on võimalikud ootamatused, üllatused, partneripoolsed lubaduste rikkumised. Isik, kellele sa oled väga lootnud või panustanud, laseb jalga või ilmutab muul viisil täielikku süüdimatust. Nädala teises pooles tuleks koduses majapidamises olla ettevaatlik tule, gaasi ja teravate esemetega.

***SKORPION

Nädala esimeses pooles mõjub veel Päikese-Pluuto kvadraat, mis võib sinus tekitada ebamäärast rahutust ja närvilisust. Kindlasti peaksid korralikult magama ja end välja puhkama. Avalikes kohtades tasuks oma vidinatel silm peal hoida. Kui teed loomingulist tööd, siis suudad oma pinged sinna maandada. Väga praktilistes asjades võid aga vastu võtta vale otsuse või tegutseda puuduliku või lausa valeinfo põhjal.