***LÕVI

Eriti just nädala esimeses pooles võivad sinu suhted oma partneritega olla kantud tugevast konkurentsist ja rivaalitsemisest. Surud kas ise ennast teistele peale või avaldatakse sulle kuidagi survet. Samas võid ka kohata kedagi, kes tõmbab sind oma projektidesse kaasa ja aitab sind sellega üle surnud punktist. Töö ja teenistuse liinis valitsevad väga head võimalused — õnne ja teistepoolset abi on tavalisest rohkem.

***NEITSI

Kätte on jõudmas suurepärane nädal just romantilises liinis või siis seltskondlikus elus. Mida rohkem nüüd ringi liigud, seda parem. Veenuse trigoon Neitsis liikuva Jupiteriga toob kõik Veenuse teemad ja olukorrad sulle lähemale. Näiteks ka vedamist ja õnne võib rohkem olla Kuid tööde ja kohustuste liinis võid olla pisut laisk, kuna sul on raske end tööle sundida. Asi, millest peaksid nüüd hoiduma, on vaidlused. Ka ära sekku sinna, kuhu sind ei vajata.

***KAALUD

Kolmapäevane Veenuse ja Jupiteri trigoon terve nädala sinu jaoks igati nauditavaks. Eriti just koduses-perekondlikus liinis on rohkem soojust, südamlikkust ja üksteisemõistmist. Suhete tasandil võib üles soojeneda mõni vana suhe või näed sa minevikku lihtsalt helgema pilguga. Samas on eriti nädala esimeses pooles jätkuvalt pingeline kõik see, mis seondub ostu-müügi või millegi omamise või kasutamisega.

***SKORPION

Päikese ja Skorpionis asuva Marsi pingeaspekt võib jätkuvalt tekitada pingeid ja luua konfliktseid olukordi. Samas on sul palju füüsilist energiat, mistõttu peaksid endale kindlasti leidma füüsilist tegevust — seejuures ole ettevaatlik võimalike vigastuste ja traumade suhtes.

Kuid suhetes sõpradega on selle nädala arengud igati nauditavad — sinu ja teiste vahel on palju positiivset sünergiat.