***LÕVI

Tulemas on närviline, rahutu ja pingeline nädal. Seega pead hoidma oma tervist, eriti närve. Kui vähegi oskad ja suudad, siis mediteeri, visualiseeri, kuula rahustavat muusikat või looduse helisid. Ka joonistamine, maalimine ja luuletamine või luule lugemine mõjuks hästi. Kindlasti ei tohi riskida äritehingutes, ajada juriidilist täpsust nõudvaid asju ega ennast vaimselt üle koormata. Loomade ja pättidega tasuks ettevaatlik olla.

***NEITSI

Asjad ja olukorrad, millega kokku puutud, võivad sind häirida ja segadusse ajada. Võib kujuneda olukord, kus sa hoiad mingit muutust tagasi, üritad iga hinna eest säilitada endist olukorda. Midagi on juba liikuma läinud ja nüüd sa tunned hirmu võimalike tagajärgede pärast. Oled džinni pudelist välja lasknud ja nüüd tahaksid ta pudelisse tagasi toppida. Tehnika, eriti arvutid, võivad streikida. Liikluses maksimaalset tähelepanu!

***KAALUD

Merkuuri kvadraat Kaaludes oleva Jupiteriga nõuab sinult nüüd seda, et sa tegeleks vaid kõige olulisemaga ega ei killustaks end. Tee vaid seda, mida pead tegema, ära seo end ebavajalike ettevõtmistega. Partnerlus kui selline on sellel nädalal väga oluline, ent võib kaasa tuua mitmesuguseid üllatusi ja ettearvamatuid arenguid. Keegi võib sind ka provotseerida või lihtsalt ehmatada. Nädala esimeses pooles pead lähisuhetes eriti taktitundeline olema.

***SKORPION

Nädalat iseloomustavad keeruliste või raskesti mõistetavate asjaolude kuhjumised. Info, mis nüüd sinuni jõuab, ei pruugi vastata tõele, võib olla lihtsalt puudulik või kellegi poolt teadlikult moonutatud. Võimalik, et puutud kokku ebameeldiva klatšiga — kuuled inetuid kõlakaid kas kellegi teise kohta või oled ise nende kuulujuttude märklaud. Kõik see, millest sul puudub selge ja täpne ülevaade, võib sulle probleeme põhjustada.