***LÕVI

Kuna õhus on tunda üleüldist mässumeelsust ja ärevust, võid nende võngetega kaasa minna ja leida end olukorrast, kus pead keeruliste ja samas ootamatute probleemide rinda pistma.
Kõige hullem, mida sa praegu teha võiksid, on arutu riskimine ja ehk siis „kõikide munade ühte korvi panemine“. Pinge maandamiseks võiksid end välja elada kunstis, loomingus, meeletus tantsimises, jooksmises, ujumises. Samas ole ettevaatlik võimalike traumade ja vigastuste suhtes.

***NEITSI

Ootamatused ühes või teises vormis muudavad su eluhetked rahutuks ja ettearvamatuks. Samas on aeg on üsna soodne suuremate muutuste tegemiseks, läbimurde sooritamiseks. Kõiki see, mida sa tegelikult enam ei vaja ja mis sind su arengus vaid takistab, tuleks nüüd oma elust välja rookida. Aeg loobuda takistavast vanast uue kasuks! Siiski on oht, et võid ennatlikult astuda mõne sammu, mida hiljem on raske heastada.

***KAALUD

Marsi ja Uraani ühendus Jääras (mis on Kaalude jaoks üks-ühele suhete märk) toob su ellu uusi suhteid või teeb korrektiive vanades suhetes. Igasugune partnerlus toob nüüd kaasa üllatusi, ehk isegi ehmatavaid momente. Su partnerid kas käituvad veidralt või sulle lihtsalt tundub nii — igatahes on õhus ärevust ja ettearvamatuid arenguid. Keegi, kellega nüüd kohtud, pöörab su elu täiesti pea peale või annab su tegevusele lihtsalt teise suuna.

***SKORPION

Nädal tekitab sinus jõulisi vibratsioone ja muudab su eluhetked kirglikuks või isegi konfliktseks. Sügavus ja intensiivsus nii tunnetes kui ka kujunevates olukordades on nüüd selgelt hoomatav. Ning sa vajadki nüüd selliseid elamusi, mis haaraksid sind jäägitult endasse — sind ei rahulda leiged ega „poliitiliselt korrektsed“ asjad…:) Kas kõik või mitte midagi! Kui trumm on läinud, mingu ka pulgad! Sulle meeldib tunnetada elamise võlu või valu, sa ei talu tuimust ega leigust.