***LÕVI

Jaaninädalas on salapära ja sügavust — tajud kõike tavalisest intensiivsemalt ning suudad märgata ka asju, mida sa tavaliselt tähele ei pane. Samas võib sinu suhe nii sõprade kui ka lihtsalt mingi rühma või seltskonnaga olla keeruline. Usalduse ja sõnapidamise küsimus võib olla aktuaalne. Koduses majapidamises tasuks olla ettevaatlik nii tule, gaasi kui ka elektriga. Romantilises plaanis oled äärmiselt tundlik ja sensitiivne.

***NEITSI

Merkuuri asend on väga pingeline ja vastuoluline. Oodata on nädalat, kus pead tegema keerulisi valikuid või kus koged väga tugevat konkurentsi ühiskondlikul pinnal. Oleks hea, kui saaksid praegu aja maha võtta, sest vastasel korral võid kergesti end ülemõtlemise ja ülemuretsemisega ära kurnata. Tunda võib anda ka ülitugev vastuolu koduste asjade ja ühiskondliku tegevuse vahel.

***KAALUD

Veenuse ja Liliti esmaspäevane trigoon muudab sind eriti nädala esimeses pooles sarmikaks ja rahvamassis silmatorkavaks. Aga kui näiteks jaaniõhtul liiga hoogu satud, siis võid silma hakata ka negatiivses mõttes. Teisel tasandil võib nädal tekitada olukorra, kus sind tabab mingi mõttekramp või kinnisidee, mis hakkab sind kummitama. Ka võid seista suurte valikuraskuse ees või siis tekivad sul kahtlused seniste otsuste suhtes.

***SKORPION

Endiselt mõjutab sind Marsi-Uraani kvinkunks. Ehk siis aeg sobib radikaalsete muudatuste tegemiseks, vanade vigade parandamiseks, uuendusteks. Ka psühholoogilises plaanis pead ehk ümber häälestuma, muutma oma varasemaid seisukohti. Aeg soosib loobumist vanadest mõttemustritest ja halbadest harjumustest. Ettevaatlik peaksid olema nii liikluses, ümberkäimisel ohtliku tehnika ja ka loomadega.