***LÕVI

Lõvi valitseja — Päike — moodustab trigooni Pluutoga. See on suurepärane aspekt selleks, et tuua oma ellu vajalikud muudatused, teha vigade parandust, uuendada, puhastada, loobuda kõigest ebavajalikust. Seda eriti just seoses rahaasjade ja muu praktilise tegevusega. Aspekti positiivne mõju ilmneb eriti nädala teises pooles, kuna nädala esimeses osas mõjub veel Päikese-Neptuuni opositsioon, mis segab vett ja muudab asjad keeruliseks.

***NEITSI

Nädala esimeses pooles peaksid kõikides üks-ühele suhetes säilitama aususe ja otsekohesuse. Võid oma partnerit valesti tajuda või näeb tema sind vales valguses. Kolmapäeval (mõju läbi nädala) teeb Neitsis liikuv Päikese täpse trigooni Pluutoga. Seega annab nädal sulle suurepärase võimaluse teha üks korralik restart ja suurpuhastus. Aspekt lubab kerge vaevaga teha vajalikke muudatusi ning loobuda asjadest, mille aeg on ümber saanud.

***KAALUD

Nädal soosib akude laadimist just rahulikus ja koduses miljöös. Aeg loominguks ja meditatsiooniks. Kaaludes liikuv Veenus moodustab pühapäeval (tugevam mõju nädala teises pooles) kvadraadi kontrolliva ja võimuka Pluutoga. Aspekt võib olla seotud kirgliku suhtega või olukorraga, kus sina ja su partner kirglikult tülli pöörate — taldrikud võivad vihiseda nii mis kole! Iha ja viha võivad selle aspektiga väga kergesti kohad vahetada.

***SKORPION

Päikese ja Pluuto trigoon muudab sinu ja teistevahelised suhted igati kasulikuks ja efektiivseks. Kellestki võib palju kasu olla võid saad ise kedagi aidata. Nädal sobib kenasti kokkulepete ja lepingute sõlmimiseks ning aktiivse koostöö alustamiseks. Nädala teises pooles hakkab aga mõjuma Veenuse-Pluuto kvadraat, mis võimendab nii iha kui viha. Probleemiks võib olla armukadedus ja soov oma partnerit kontrollida.