***LÕVI

Kuni reedeni kestavad osaliselt edasi veel eelmise nädala vibratsioonid. Niisiis võid end mingis grupis või meeskonnas kuidagi ebakindlalt tunda. Sulle võib tunduda, et sinuga ei olda ausad või jäetakse lihtsalt midagi ütlemata. Seevastu nädalalõpp võib tulla üsnagi romantiline — reedel kell 18.33 siseneb Veenus Lõvisse, mis võib kõikidele suhetele mõjuda soodsalt lausa kuni 8. oktoobrini.

***NEITSI

Jätkuvalt pead keskenduma ühiskondlikule ja tööalasele valdkonnale — keegi võib sind kuidagi provotseerida või sinuga manipuleerida, mille tagajärjel teed midagi, mida hiljem kahetsed (seda eriti esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval) Seevastu kollektiivses meeskonnatöös koged meeldivat õhkkonda ja koostöövalmidust. Romantilises plaanis on nüüd oluline ühised huvid ja sõprus.

***KAALUD

Eksootika ja võõrapärased teemad võivad jätkuvalt mingit rolli mängida — ole valmis kohtuma tundmatuga. Samas peaks Veenuse ja Saturni trigoon muutma stabiilsemaks paljud suhted ning suhetes on ka rohkem konkreetsust. Eelkõige just ühiskondlikes suhetes valitseb nüüd suurem selgus — nii et üsna soodne nädal lepingute sõlmimiseks ja koostöö alustamiseks — kuid mitte esmaspäeval, teisipäeval ega kolmapäeval.

***SKORPION

Nädala esimesel kolmel päeval peaksid Marsi ja Pluuto kvinkunksi tõttu olema eriti ettevaatlik nii liikluses kui mujal, kus võib midagi ootamatut juhtuda. Ka võib neil päevil esineda ülitugevat konkurentsi ja jõuvõtteid, survet. Samas on jätkuvalt päevakorras kõik muutuste ja muudatustega seonduv. Kui oled muutusi siiani edasi lükanud, siis nüüd võid seista sunnitud olukorra ees, kus muutust ei saa enam edasi lükata.