***LÕVI

Päike — Lõvi valitseja — on ühenduses Veenusega, kvadraadis Jupiteri ja Neptuuniga ning opositsioonis Saturniga. Ehk siis sul võivad olla suured soovid ja tahtmised (Veenus), vajadus teha midagi laialt ja suurejooneliselt (Jupiter), ent siin tulevad mängu segased ja keerulised asjaolud (Neptuun) ning ka piiravad ja takistavad energiad (Saturn). Seega pead tegema valiku — kas minna uljalt edasi ja oma tegevusvälja laiendada või vanduda alla jõududele, kes püüavad vett sogaseks ajada ja sinu entusiasmi maha jahutada.

***NEITSI

Algaval nädalal on Neitsis asuv Jupiter pingestatud nii Päikese-Veenuse, Neptuuni kui ka Saturni poolt. Seega on tulemas nädal, mil pead ehk langetama olulisi valikuid. Mingi võimalus võib ära langeda, samas võib kohe ka midagi juurde tulla. Planeetide seis on ülimalt vastuoluline, mistõttu pead ehk valima — kas minna julgelt edasi, laiendada oma tegevust, võtta vastu uus väljakutse. Või siis vastupidi — otsustad tempot maha võtta ja tagasi tõmbuda, millestki loobuda.

***KAALUD

Olulise otsuse tegemine võib sulle sellel nädalal tõeliseks peavaluks kujuneda. Veenusele mõjuvad korraga väga vastandlikud jõud, mistõttu tunned end kui maa ja taeva vahel olevat. Korraga võib avaneda fantastiline võimalus ühes liinis ja kusagil mujal võib midagi kaduda, aheneda, väheneda. Nädala jooksul võib anda tunda konflikt isiklike mõtete-ideede ja teiste poolt sinuni jõudvate mõtete vahel. Reisimine, õpingud, juriidilised protseduurid — siin tuleks olla väga hoolikas, samas vältida liigset pinget ja krampi.

***SKORPION

Skorpioni jaoks on nädala mõjud üsnagi soodsad, arvestades üldist planeetide ülikeerulist asendit. Pluuto kui Skorpioni valitseja on õnneks Suures Trigoonis Merkuuri ja Jupiteriga — parim võimalus vaimseks avardumiseks ja laienemiseks ning oma ideedele laiema kõlapinna andmiseks. Nädal soosib kõiki üks-ühele suhteid. Intiimses plaanis on Veenuse asend siiski selline, mis võib tekitada suure lõhe sinu soovide ja tegeliku olukorra vahel.