Lõvi

Vallalised on septembri lõpus kõrgendatud meeleolus. Iha pulbitseb pealispinna all, kujutades endast lubadust igaühe jaoks, kes tahab sulle läheneda. Täitmata fantaasiad domineerivad sinu elus pärast 22. oktoobrit. Kuidas sa oma tegusid ka ei õigustaks, teised võivad muutuda närviliseks selle suhtes, kuidas sa oma tundeid paljastad. Tänupühade nädalal saad sa oma tunded lõpuks kontrolli alla. Kuni 17. detsembrini valdab sind romantika, mis on vaba igasugusest segadusest. Tegele väikeste probleemidega enne, kui need paisuvad suurteks. Sa oled piisavalt taibukas, et teist inimest õnnelikuks teha.

Neitsi

24. septembril liigub Päike Kaalude märgi alla, suunates sinu tähelepanu suhtelt ümbritsevale. Paarid ja vallalised inimesed segunevad hästi juubeldava rahvahulgaga. Oktoobris on oodata ürgse külgetõmbe ja vaimse ühenduse kombinatsiooni. Kirg saab 8. novembril mõistusest jagu. Raske on maha rahuneda ning potentsiaalne südame kaotamine kuu lõpupoole ei tee asju sugugi lihtsamaks. Kui sa tahad olla aastalõpu pidustuste ajal tõeliselt armunud, toob talvine pööripäev su ellu inimese, kes selle soovi täidab.

Kaalud

Nii vastsed armastajad kui kauaaegsed partnerid tunnevad sügisese pööripäeva paiku pesapunumise tungi. On raske kujutada ette, et te olete kellelgi ees, kui ta üritate igal võimalusel teineteist näha. Oktoobri lõpus võib oodata isiksuste kokkupõrget, aga 8 novembri paiku võib oodata leppimist. Esialgu on teie vajadused paarina olulisemad kui teie vajadused indiviidina. Armastus kulgeb tõrgeteta 17. detsembrini. Kallimalt oodatud kingitust ei paista kusagilt. Säilitage rahu - võibolla on tal plaanis midagi veel paremat.

Skorpion

Potentsiaalsed partnerid lubavad sügisesel pööripäeval end muuta. Jumaldamine kõditab su enesetunnet, aga pikemas perspektiivis eelistad sa kedagi, kes on tõeline ja mitte iha ning ebakindluse allikas. Oktoobris andud sa ürgsele tungile, aga analüüsid selle tagajärgi. Sinu pakutud rahuldus kaalub üles teele jäänud murtud südamed. Esimene talvekuu rahustavab su maha ning sa leiad stabiilse partneri. Detsember inspireerib sind võtma midagi ette valitud partneriga. Selleks ajaks, kui talvepäike siseneb Kaljukitse märgi alla, võid sa olla valmis stabiilseks suhteks.