***LÕVI

Nädala esimene pool soosib asjalikku ja konkreetset partnerlust — suhetes on kergust ja meeldivust, samas on need suhted ka jõulised. Kuid nädala teises pooles peaksid olema ettevaatlik igasuguse riski võtmisega. Sulle võib paista mõni olukord või pakkumine vägagi soodne, ent sa ei pruugi olla teadlik kõikidest asjaoludest. Puuduliku info põhjal ei tohiks langetada olulisi otsuseid.

***NEITSI

Merkuuri ja Marsi teisipäevane sekstiil muudab nädala esimese poole sinu jaoks igati dünaamiliseks ja voolavaks — seda eriti tööasjades. Oled heas füüsilises ja vaimses vormis, mistõttu õnnestub sul paljude pisiasjadega kiiresti ühele poole saada. Kuid nädala keskel võib olukord kiiresti pöörduda — esile võivad tõusta mitmesugused keerukused ja umbsõlmed, mille lahtiharutamine röövib palju aega.

***KAALUD

Nädala esimene pool võib mööduda üsna mõnusas ja kiires tempos. Su mõte liigub kiiresti ning seetõttu suudad lahendada ka paljud probleemid. Ent nädala teises pooles võib tempo takerduda ning võivad ilmneda mitmed probleemid. See, mis nädala alguses tundus lihtne ja selge, paistab nädala lõpus sootuks teises valguses. Romantilises plaanis võivad tooni anda kas vanad suhted või on suhetes rohkem sügavust.

***SKORPION

Väärtused kui sellised, väärtushinnangud, eriti aga elu püsiväärtused võiksid nüüd olla su mõtete sisuks. Omamine, omandamine, kasutamine, kogumine, kogunemine — ka need märksõnad võivad nüüd suuremat rolli mängida. Aga just nüüd võib nendes teemades kõhklusi ja kahtlusi tekkida. Aga ära kahtle selles, millesse oled juba uskuma hakanud ja mis on läbiproovitud ja kindel.