***LÕVI

Lõvi valitseja Päike on üsna nõrgalt aspekteeritud ning asub Kaljukitses, mis Lõvide jaoks on töö (kohustuste) ja tervisega seonduv märk. Seega peaksid nüüd suuremat tähelepanu pöörama oma tervisele ning mitte peolauas söögi ja joogiga liiale minema. Liiatigi on Veenus vägagi aplas ja maiustavas positsioonis just Lõvide söögi-joogi, harjumuste ja mugavustsooni märgis — Skorpionis. Nii et vanad (halvad) harjumused võivad taas endast märku anda.

***NEITSI

Nädala esimeses osas tuleks sul hoiduda riskide võtmisest ning pimesi tegutsemisest. Samuti võib sul tekkida kiusatus mingist esmapilgul soodsast võimalusest kinni haarata, kuid selline teguviis võib kaasa tuua ootamatuid ja ettenägematuid arenguid. Veenuse õnnelik asend sinu kommunikatsiooni ja lühemate reiside solaarmärgis (Skorpionis) võib su ellu tuua nüüd meeldivaid juhuslikke kohtumisi, mis võivad sulle just info mõttes väga kasulikuks osutuda.

***KAALUD

Nädala esimene pool võib olla igas mõttes soodne just elu praktilise poole pealt — sul õnnestub ehk suurepäraselt mõni tehing või suudad sooritada lihtsalt väga kasuliku ostu. Samas võid ostlemisega kergesti ka liiale minna ja osta midagi täiesti mõttetut. Kaaludes liikuv Marss hakkab nädala teises pooles moodustama kvadraati Merkuuriga. Seega ole taktitundeline oludes, kus sinu sõnad võivad kedagi ärritada.

***SKORPION

Veenuse asend Skorpionis on läbi nädala igati harmooniline, mistõttu koged nii seltskondlikus plaanis kui ka armuasjus suuremat edu ja õnnestumist. Veenus teeb jõululaupäeval, 24. detsembril täpse sekstiili liialdava ja suurejoonelise Jupiteriga — seega võid pidulauas kergesti kaotada igasuguse mõõdutunde. Pluuto ja Liliti läheneva kvadraadi tõttu (täpne aspekt 11. jaanuaril) peaksid lähiajal jälgima, et sa ei teeks midagi sellist, millega võid negatiivse tähelepanu alla sattuda.