***LÕVI

Nädalale vajutab oma tugeva ja positiivse jälje Päikese ja Marsi sekstiil (täpne seis 27. detsembril), mis annab sulle energiat ja organiseerimisvõimet ning süstib sinusse elutervet auahnust ja võitlusvaimu. Kuna nii Päike kui Mars on mõlemad meheliku energia planeedid, võivad paraneda ka sinu suhted aadamapoegadega. Jõuluõhtu veeda aga kindlasti koos lähedastega — Kuu on Skorpionis, mis Lõvide jaoks on pere ja kodu solaarmärk.

***NEITSI

Peaks tulema üle keskmise nädal, kui suudad vältida liigset kriitikat ja ka enesekriitikat. Sa ajad taga ülemäärast täiuslikkust, mis ei luba tehtud asjadega rahule jääda. Nädala teises pooles soosib aeg meeldiva ja kasuliku ühendamist — töised ja seltskondlikud momendid võivad olla omavahel rohkem seotud. Nädal tervikuna manitseb mitte liiga palju raha raiskama, mistõttu peaksid jõulukinkide ostmisel säilitama kaine mõistuse.

***KAALUD

Jõulunädal võib olla seotud mitmesuguste üllatustega, ebatavaliste sündmustega. Või siis ei õnnetu sul lihtsalt plaanidest kinni pidada, sest veel viimasel silmapilgul võib hetkega kõik muutuda. Veenuse trigoon Jupiteriga võib muuta sind ülemäära nautlevaks ja mõnulevaks, mistõttu võid lookas jõululauas kergesti mõõdutunde minetada ning end ümmarguseks süüa või liigvallatuks juua. :) Veenuse sekstiil Uraaniga toob nädala teise poolde põnevust ja vaheldust.

***SKORPION

Veenuse asend mõjub harmoniseerivalt kõikidele suhetele, eriti aga peresuhetele. Kui elad üksi, võiksid kutsuda külalisi või siis hankida koju kunsti või lihtsalt kauneid ja ilusaid asju. Või paiguta mööblit ümber, värvi üle tuhmid ja luitunud pinnad, lisa oma majapidamisse värvi ja värskust! Samas soosib nädal ka vaikuse ja rahu (selle kõige paremas mõttes) nautimist, mis võib lõppeda vägeva loomingulise saavutusega.