***LÕVI

Vana aasta lõpupäevad ja uue aasta algus võivad sind üllatada või lausa ehmatada — õhus on kummalisi vibratsioone, veidraid hetki, ettearvamatust ja justkui „uusi dimensioone“. See kõik võib olla äärmiselt põnev ja inspireeriv neile, kes oskavad sellistest vibratsioonidest rõõmu tunda — suureneb loovus, võime näha uusi seoseid. Kui aga oled üdini maine ja praktiline inimene, siis võid tunda end kui peata kana. Vana aasta õhtul on soositud kõik üks-ühele suhtes.

***NEITSI

Aasta viimane nädal võib võimendada ebaselgeid ja ähmaseid asjaolusid, tuua välja saladusi või intriige. Uute tutvuste puhul tuleks kindlasti kontrollida partneri tausta ja mitte teda pimesi usaldada. Vana aastat ära saates pea piiri ka alkoholiga — su reaktsioon võib sind kergesti alt vedada, mistõttu võid saada endale „killud toovad õnne“ tegija tiitli — nii mõnigi klaas või taldrik võib su veetlevate näppude vahelt põrandale lennata.

***KAALUD

Aasta viimase nädala jaoks on taevased mõjud igati sobivad — ajahetk nõuab sinu käest poolikute tööde lõpetamist ja otsade kokkutõmbamist. Koduses majapidamises võiks läbi viia suurpuhastuse. Samuti tunned nüüd suuremat rõõmu oma perest, lastest, lähedastest. Võimalik, et kaevad minevikus ja leiad sealt ilusaid hetki, mis teevad südame soojaks. Vana-aasta õhtul peaksid olema heas tujus ja ka seltskonnas üsna populaarne.

***SKORPION

Skorpionide jaoks sobib vana aasta ära saata ning uus aasta vastu võtta omas kodus. Või siis hea sõbra kodus, kus rahvast ei oleks liiga palju. Vajad õige aastavahetuse tunnetuse saavutamiseks vaikust ja rahu, hubast ja kodust olemist. See-eest sööki-jooki peaks olema piisavalt — sulle ei meeldi põrmugi mõte, et rüübe saab kõige magusamal hetkel otsa või et keegi sööb sinu eest ära isuäratavad hõrgutised. Nädal tervikuna soosib aga romantikat ja seiklusi.