***LÕVI

Nädala planeediseisud võivad avada su alateadvuse väravad ning näidata sulle reaalsust sellisena, millisena sa maailma pole osanud varem vaadata. Ka annavad nädalas tooni sügavad või siis lihtsalt salapärased ja müstilised meeleolud. Nii su unenägudes kui armuhetkedes on rohkem seda, millele argitasandil on raske nime anda. Ent materiaalses plaanis, seoses raha, ostmise ja müümisega tuleks olla äärmiselt tähelepanelik — keegi võib üritada sul nahka üle kõrvade tõmmata!

***NEITSI

Sellel nädalal on olulised sinu suhted teistega — just „üks-ühele“ suhted, mitte suhted kusagil suuremas seltskonnas. Partnerid on sulle hetkel kui peeglid, milles näed peegeldumas iseennast. Kuid on oht, et peeglist saab kõverpeegel ning sa näed seetõttu moonutatud pilti. Seega tee omalt poolt kõik, et kõrvaldada sinu ja teiste vahelt kõik moonutused. Parim viis selleks on selge ja konkreetne jutt ning loomulikult ausus.

***KAALUD

Esmaspäevane Veenuse-Jupiteri opositsioon vajutab eriti nädala esimesele osale mugavuste ja elunautimise pitseri. Võid tunda vastumeelsust igasuguse töö ja kohustuste suhtes. Samas on romantilises plaanis võimalikud igati meeldivad ja inspireerivad arengud. Argipäeva ja igapäevatöö tasandil peaksid jälgima, et sa ei teeks midagi sellist, millest sul puudub piisav informatsioon. Samuti võid olla ülitundlik nii kehalises kui psüühilises plaanis. Maga ja söö piisavalt!

***SKORPION

Ole nüüd ettevaatlik olukordades, kus kiusatused ja ahvatlused võivast sinust võitu saada. Võimalik, et annab järele mõnele vanale halvale harjumusele või leiutad enda jaoks mõne uue… Samas oled intiimses plaanis äärmiselt tundlik ning võid kogeda vägevat ühtsustunnet oma partneriga. Samuti võib sind tabada võimas inspiratsioon, mistõttu võid hakkama saada tõelise meistriteosega.