***LÕVI

Päikese ja Jupiteri neljapäevane trigoon muudab terve nädala sinu jaoks üsna võimalusterohkeks — sul võib olla rohkem juhuslikku õnne ja vedamist. Samuti oskad sa asju näha laiemas perspektiivis. Väga soodne nädal nii reisi kui ka õpingutega alustamiseks. Samas võib probleemiks olla laiskus ja soovimatus tegeleda tõsiste probleemidega. Nädala esimene pool soosib ka töö ja karjääriga seotud kasulikke kohtumisi.

***NEITSI

Nädal soosib muudatuste tegemist, seisakust ja tardumusest väljumist, vigade parandust, uuendusi ja teisenemisi. Kui oled olnud väga konservatiivne ja muutusi pidevalt edasi lükanud, siis nüüd võivad need muutused tulla sulle ootamatult või sind survestavalt. Intiimses plaanis on nädal üsna võimalusterohke — suudad end oma partnerile uuest ja huvitavast küljest näidata.

***KAALUD

Veenuse ja Pluuto esmaspäevane trigoon lubab sul eriti nädala esimeses pooles tunnetada ja tajuda inimsuhteid sügavamalt ja intensiivsemalt. Romantilises plaanis oled väga kirglik, samas on see selline „pehme” kirg, mitte „iha-viha” stiilis tundetorm. Teisel tasandil annab nädal sulle võimaluse luua kasulikke ja edasiviivaid suhteid mõne grupi, rühma või seltskonnaga.

***SKORPION

Pühapäeval teeb Päike kvadraadi Skorpioni valitseja Pluutoga. Seega võib eriti nädala teine pool kujuneda üsna pingeliseks. Õhus on tugevat konkurentsi ja võitlust paremate positsioonide pärast. Suureks probleemiks võib olla liigne kriitilisus ja kõiges vigade ja puuduste nägemine. Vältima peaks ületöötamist, eriti vaimset ülepinget. Ettevaatust ka loomadega kokkupuutumisel!