***LÕVI

Laupäeval kulmineerub Päikese-Pluuto ühendus, mistõttu võid paljudes asjades olla ülemäära paranoiline. Ka oled oma mõtetes ja hoiakutes liiga jäik — kui oled midagi juba pähe võtnud, on sul raske sellest ideest loobuda. Kui oled aga keerulise probleemi ees, suudad sa sellesse täiega süveneda ning selle lahendada. Seega soosib nädal suurt vaimset pingutust nõudvat tegevust. Nädal soosib ka oluliste muudatuste tegemist oma igapäevatöös, olme ja argielu tasandil.

***NEITSI

2017 aasta esimene nädal avab positiivsel juhul su ees palju uusi uksi ning pakub võimalusi maksimaalseks eneseväljenduseks. Tunned end igas mõttes energilisena ja võimekana ning sead enda ette uusi eesmärke. Negatiivsel juhul aga raiskad mõttetult oma aega, raha ja muid ressursse — tegeled tühiste ja mõttetute asjadega, mis viivad sind su tegelikest eesmärkidest kaugemale. Kui keegi teeb sulle esmapilgul ahvatleva ettepaneku, siis tasuks selle suhtes igaks juhuks ettevaatlik olla.

***KAALUD

Aasta alguses on õige aeg vaadata sügavale enda sisemusse — planeetide asetus on selline, et just rahus ja vaikuses koged nüüd kõige suuremat harmooniat ja sisemist tasakaalu. Aeg on küps sügavateks meditatsioonideks, jooga tüüpi harjutusteks või siis lihtsalt selleks, et süveneda sügavatesse ja salapärastesse eksistentsiaalsetesse küsimustesse. Müstilised vidinad, talismanid ja väekivid võivad sinuga nüüd selgemat keelt rääkida.

***SKORPION

Uue aasta esimene nädal sobib konkreetsete plaanide tegemiseks ning selliseks vaimseks tööks, kus on oluline püsivus ja põhjalik süvenemine. Su mõtted on selged ja kirkad ning sa näed, mida on vaja teha edu saavutamiseks. Seevastu kõik see, mis seondub naudingute ja pidutsemisega, võib olla kantud kiusatustest ja ahvatlustest. Sul võib tekkida soov lubada endale midagi sellist, mida sa tavaliselt ei tee.