***LÕVI

Neljapäeval kell 6.30 hommikul siseneb Päike Lõvi märki. Seega oleks mõttekas esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval lõpetada kõik poolikud tööd, et siis nädala teises pooles uue hooga alustada. Samas on Päike trigoonis Saturniga, mis kergendab süvenemist ja tõsist töötegemist või lihtsalt muudab su elu selgemaks, lihtsamaks ja konkreetsemaks. Romantilises plaanis valitsevad korraga nii uusi võimalusi-tutvusi tekitavad kui ka takistavad asjaolud.

***NEITSI

Jätkuvalt võib olla probleemiks meeskonnatöö ehk kollektiivne tegevus. Selles vallas on nüüd võimalikud mitmesugused ootamatused või lihtsalt kummalised ja veidrad arengud. Keegi võib sind kuidagi provotseerida ja sa lähedki mänguga kaasa. Veenuse liikumine Neitsi esimeses kraadis muudab armastuse, ilu ja seltskondliku elu teema sinu jaoks tavalisest olulisemaks, ent ka keerulisemaks (Veenuse kvadraat Saturniga).

***KAALUD

Endiselt on fookus sinu ühiskondlikul ja sotsiaalsel tegevusel. Kui oled aga puhkusel, siis võid lihtsalt mingil kummalisel viisil sattuda avalikkuse või paljude inimeste tähelepanu alla. Seega hoia oma mainet ja ära tee midagi sellist, mis võib sind negatiivses valguses näidata. Samas võid tulla välja väga originaalse ideega, mis teisi vaimustab ja näitab sind kui andekat inimest.
Sellel nädalal võib keegi sind ka üllatada või isegi šokeerida.

***SKORPION

Nädala esimestel päevadel annab tunda veel Marsi ja Pluuto opositsioon, mistõttu võib õhus olla pinget ja võimalusi konfliktideks. Samas teeb Päikese õnneliku aspekti Skorpioni 28-ndas kraadis liikuva Saturniga. Seega on nädal üsna soodne pikaajaliste projektide kavandamiseks, samuti endale mingi kindla lubaduse andmiseks — siis on see lubadus püsiv ja sellest pole lihtne lahti öelda..