***LÕVI

Argipäevased pisiasjad, samuti töökohustused, võivad nüüd võtta ootamatuid ja ettearvamatuid pöördeid. Sündmused võivad minna hoopis teisiti, kui olid planeerinud. Või siis oled oma tööde ja tegemistega totaalses ajahädas. Eriti just nädala esimeses pooles kipuvad asjad ja ettevõtmised venima, takerduma või lihtsalt veidralt välja kukkuma. Samuti on võimalikud tööga seotud pingete kuhjumised.

***NEITSI

Veenuse ja Neptuuni ühendus Kalades (Neitsi jaoks partnerluse märk) on suurepärane seis selleks, et tuua enda ellu rohkem romantikat. Või siis anda lihtsalt tunnetele rohkem ruumi — las mõistus ja analüüsivõime veidi puhkavad. Kuid rahaasjades ja ärilises liinis ei ole see aspekt siiski mitte kõige soodsam — oht saada petetud või tekivad lihtsalt mingid arusaamatused ja üksteisest möödarääkimised.

***KAALUD

Nädal nõuab sinult väga peeneid psühholoogi oskusi — seda just kõikides üks-ühele suhetes. Keegi võib sinu suhtes väga jõuliselt käituda, esitada sulle mingeid tingimusi, nõuda midagi jne. Ka suhetes oma lähedaste ja pereliikmetega ürita vältida tundlikke teemasid, eriti ei tohiks hakata klaarima mingeid vanu asju minevikust. Samas, kui saad omaette olla ja endale ausalt otsa vaadata, võid mingi olulise valupunkti ümber hinnata ja niimoodi sellest vabaneda.

***SKORPION

Nüüd tasuks nii kõnes kui kirjas olla võimalikult diplomaatiline ning vältida teravusi ja kriitikat. Sa ise ei pruugi arugi saada, et su sõnad ja väljendid võivad kedagi ärritada. Teisel tasandil võid olla suure vaimse pinge all — eriti muidugi siis, kui teed vaimset tööd või oled üldse oma töödega ajahädas. Stressi maandamiseks oleks kindlasti vajalik ka füüsiline koormus ja vabas õhus viibimine. Ettevaatust nii liikluses, kui ka loomadega!