***LÕVI

Eriti just nädala esimeses pooles võid esmaspäevase Päikese-Pluuto opositsiooni tõttu olla ülemäära domineeriv või siis olla ülitundlik igasuguse kriitika suhtes. Samuti võidakse sulle kuidagi survet avaldada või sundida tegema asju, mis on sulle vastumeelsed. Nädala teises pooles moodustab Päike kvadraadi Uraaniga — võimalikud on mitmesugused ootamatused või lihtsalt veidrad olukorrad. ja sündmused.

***NEITSI

Nädal võib esitada sulle väljakutse meeskonnatöös. Sinu ja mingi grupi või rühma vahel tekivad kergemini pinged, vaidlused, erimeelsused. Sa ei tohiks lasta endale pähe istuda, ent sa ei tohiks ka olla liiga egoistlik. Ürita leida tasakaal enda ja kollektiivi huvide vahel! Teisel tasandil võib sulle keegi teha ahvatleva pakkumise, mille tagamaad aga ei pruugi olla kõige seaduslikumad.

***KAALUD

Kolmapäevast laupäevani moodustab Veenus kuldlõikelise aspekti Pluutoga — seega võivad need päevad kujuneda üsna kirglikuks ja nauditavaks igas mõttes. Oled vastuvõtlik ilu eri vormide ja harmoonia suhtes ning suudad seda ka enda ellu tuua. Seltskonnas oled populaarne ning võimalik on ka tutvus, mis hakkab hiljem su elus olulist rolli mängima. Samas võib sotsiaalne ja ühiskondlik liin olla üsna pingeline.

***SKORPION

Esmaspäevane Pluuto vastasseis Päikesega ning juba mõjuma hakkav Pluuto ja Marsi vastasseis (täpne aspekt 15. juulil) muudavad nädala vibratsioonid sinu jaoks üsna jõuliseks ja samas ka pingeliseks. Sinu ideede ja mõtete ning teiste mõtete ja ideede vahel käib nüüd äge võitlus — kelle ideed lõpuks peale jäävad. Seetõttu on vaidlused väga kerged tekkima, mis võivad lõppeda ka suurema tüliga.