NEITSI

Võtad kõike kole tõsiselt ja süvened ka tühistesse asjadesse liiga põhjalikult. Sul on asju raske kergelt võtta, kuna näed enda arvates igal pool mingit varjatud tagamõtet. Kui sa sellest aga üle saad, suudad nädala keskel (umbes teisipäevast laupäevani) saada mõne inimesega kas romantilise või lihtsalt suure mõistmise ja arusaamise lainele, mis aitab teil teineteist sõnadeta mõista. Samuti tunneb Veenus end sinu lõbude ja naudingute sektoris üsna vallatuna ja võib sind mõnda seiklusse või afääri kaasa tõmmata. Mida mängulisem ja kergem on mõni suhe, seda suurema tõenäosusega läbib see nüüd mingi muutuse.

KAALUD

Kolmapäevane Veenuse jõudmine Kaljukitse märki, mis vastab Kaalude 4. solaarmajale (kodu, elamistingimused, lähisuhted, harjumused, minevik, omaette olemine, turvatunne) muudab need märksõnad sinu jaoks nauditavamaks. Samas teeb Veenus pühapäeval (aga mõju läbi nädala) kvadraadi Uraaniga. See võib tähendada uut põnevust ja vaheldust kodustes suhetes, koduse partneri veidrat käitumist või siis lihtsalt otsustad näiteks oma kodu välimust ja disaini pisut uuendada. Nädal ongi ideaalne nii mööbli ümberpaigutamiseks kui ka kunsti ja muude ilusate asjade koju hankimiseks. Üks võimalus on ka eks-kallima väljailmumine või hindad lihtsalt ise mõne suhte minevikust ümber ja näed seda teises valguses.

SKORPION

Nädala märksõnaks on tõsidus ja süvenemine. Positiivsel juhul suudad mõnest probleemist läbi murda, kuid samahästi võid ka mõnda kinnismõttesse kinni jääda. Esmaspäeval kulmineeruv Marsi kvadraat Skorpionis oleva Saturniga tekitab sinus frustratsiooni ja tunnet, et su ettevõtmised on kõik mingi kuradi kännu taga kinni. Asjad ei edene praegu kiiresti, kuid annavad sulle võimaluse õppida süsteemset, aeglast ja läbimõeldud tegutsemist. Veenuse asend lubab nädala keskel platoonilist kiindumust või suhtlemist läbi kirjade, nädala lõpus on võimalikud ootamatud, veidrad või plaane segipaiskavad seltskondlikud sündmused või armuvahekorrad.