***LÕVI
Päikese (Lõvi valitseja) kvadraat Saturniga nõuab nüüd sinu käest konkreetsust ja asjalikkust. Pead keskenduma vaid sellele, mis on sinu jaoks kõige olulisem. Mitme asjaga korraga tegelemine toob kaasa ajapuuduse või hakkab tervise peale. Võimaluse korral peaksid hoiduma kõigest, mis seotud ühisomandi, kollektiivsete vahendite ja ressurssidega, võlgade-laenudega. Seksuaalses plaanis võib olla mõõnahetk. Asjad-esemed võivad minna rikki või katki.

***NEITSI
Kõik üks-ühele suhted võivad nüüd sinu käest nõuda rohkem, kui sa sooviksid. Partner võib mõjuda väsitavalt, kuna võib esitada sulle mingeid nõudmisi või seada piiravaid tingimusi. Uute suhete loomine, lepingute sõlmimine ja koostöö alustamine pole soovitav, kuna tooks edaspidi kaasa palju kohutusi, takistusi või viivitusi. Kuid nädal sobib hästi välismaa, reisimise ja õpingutega seotud tegevusteks või nendega seotud plaanide tegemiseks.

***KAALUD
Ajalõik nõuab poolikute tööde lõpetamist, otsade kokkutõmbamist, süvenemist sinu jaoks kõige tähtsamasse. Kõik see, mis sind killustab ja hajutab tähelepanu, võib nüüd muutuda probleemide allikaks. Kui oled tegelenud ebaoluliste asjadega, oled nüüd ajapuuduses ning pead kiirustades langetama enda jaoks ebameeldivaid otsuseid. Peaksid hoidma tervist — söö vähem, aga kvaliteetsemalt, samuti vajad rohkem und.

***SKORPION
Paljud asjad, suhted ja olukorrad on nüüd kasvamise või siis "tihenemise" staadiumis. Kõik, mis on kuidagi seotud kogumise, kogunemise, omamise, omandamise või kasutamisega, on nüüd tavalisest olulisem ja ehk ka problemaatilisem. Võimalik, et tekib olukord, kus sul tuleb läbi ajada väheste või piiratud ressurssidega. Mida kergemalt sa tahad midagi saada, seda rohkem takistusi kohtad.