***LÕVI

Otsid uusi väljakutseid ja teravaid emotsioone, mis aga võivad su turvalisuse ohtu seada. Sul võib tekkida kiusatus luua suhe kellegagi, kellel on „paha poisi“ kuulsus. Aga just ohumoment on see, mis sind hetkel erutab…. Veenuse asend lubab suurt kirge, mida vürtsitavad dramaatilised armukadedusstseenid. Kui sul on oma partneriga tekkinud rutiin, tunned suurt rahulolematust ja see võib viia ka suurema tülini. Meeskonnatöös pead nüüd olema kannatlik ja mitte kiirustama.

***NEITSI

Uus nädal võib olla seotud mitmesuguste kohustustega just sotsiaalses-ühiskondlikus plaanis. Pead olema võimeline vastutama ja oma sõna pidama, vastasel korral on tagasilöögid kiired tulema. Tööd võib palju olla ja sa ei saa selle eest kuhugi põgeneda. Suhete liinis võib nädal olla tulvil kirge ja iha või konflikte ja viha. Sõltuvalt sellest, millises faasis su suhtemaastik parajasti on. Nädala teine pool soosib suhteid ühise maailmavaate alusel.

***KAALUD

Veenuse ja Pluuto kvadraat võib tähendada seda, et sinu suhted nii kallima, sõprade kui sõbrannadega võivad pingestuda. Nii kadedus kui armukadedus tõstavad pead. Kuigi sulle ei ole vihahoos taldrikute loopimine loomuomane, võid nüüd siiski üsna äkiliselt oma pahameelt välja näidata. Või kui ise oledki rahulik ja tasakaalukas, siis käitub su partner sinu suhtes äärmiselt jõuliselt. Ära lase endale peale suruda midagi, mis ei ole sinu huvides!

***SKORPION

Veenuse kvadraat Skorpioni valitseja Pluutoga toob nädalasse kirge ja intensiivsust. Veenus on Jääras, mis Skorpionide jaoks on igapäevatöö ja tervise solaarmärk. Seega võib just nendes teemades olla tavalisest rohkem pinget ja konkurentsi. Tööl võib palgaküsimus või mõni muu hüve ja privileeg pingeid külvata. Võimaluse korral oleks mõttekas vältida ka meditsiinilisi protseduure. Suhete sfääris tuleks hoiduda kriitikast ja (armu)kadedusest.