***LÕVI

Neljapäeval leiab Lõvis aset täpne Päikese-Marsi ühendus. Aspekt mõjub kuni augusti keskpaigani. Seega on sind ees ootamas eriti aktiivne ja teguderohke periood, mil tunned vajadust ennast kehtestada ja maksma panna. Võimalik, et pingutad millegiga üle ja siis pead selgitusi jagama. Aga aeg on suurepärane initsiatiivi haaramiseks ning uute oluliste projektide käivitamiseks. Sinus on loomulikku autoriteeti, mis paneb teised sinuga arvestama.

***NEITSI

Nädala alguses võib olla palju tööd ja erinevaid kohustusi. Kõik võib ka võtta tavalisest rohkem aega, kuna esineb mitmesuguseid takistusi ja viivitusi. Nädal tervikuna sobib oma Sisemise Mina tugevdamiseks. Võiks tegeleda jooga või reiki tüüpi harjutustega, mediteerida, visualiseerida positiivset tulevikku. Praktilisel tasandil on aga oht kaotada asju või lasta need pihta panna. Suhete liinis tuleks olla aus ja avameelne.

***KAALUD

Nädala esimeses pooles võivad sinu suhted mingis kollektiivis või rühmas olla pingelised. Raske on kokku viia isiklikke ja grupihuvisid. Samuti kipud sa üle mõtlema ning kõike liiga keeruliseks ajama. Kasuta nädalat selleks, et teha kaugemaid tulevikuplaane. Päikese-Marsi ühendus annab su tulevikuvisioonidele suure väe! Veenuse asend lubab nädalavahetuseks vaheldusrikkaid ja erutavaid vibratsioone.

***SKORPION

Uus nädal annab sulle võimaluse initsiatiiv enda kätte haarata. Sinu Ego on paisuvas faasis, mistõttu tunned vajadust enda soovid ja tahtmised iga hinna eest läbi suruda. Sinu suhe nii bossi kui kellegi teisega, kellel on sinu üle mingi võim, võib olla pingeline. Kui aga oled ise ülemus, siis võid alluvate suhtes olla liiga karm ja nõudlik. Reedel, laupäeval ja pühapäeval võid läbi elada midagi põnevat — võimalik on ka romantiline kohtumine.