***LÕVI

Laupäevane Päikese-Saturni opositsioon võib eriti nädala teise poole muuta raskeks ja suuremat pingutust nõudvamaks. Sa pead nüüd olema võimeline tegema ka tuima ja rasket meeskonnatööd ning olema valmis võimaluseks, et sulle antakse rohkem tööd. Aga kui oled tasemel ja saad oma töödega hakkama, võidad juurde usaldusväärsust ning sinuga hakatakse edaspidi rohkem arvestama.

***NEITSI

Võimalik, et tulemas on üsna pingeline nädal eelkõige ühiskondlikus plaanis. Mida kõrgemal ametipostil töötad ja mida rohkem sinust oleneb, seda pingelisem on nädal. Kui aga teed lihtsalt tööd, võib sul bossiga ebakõlasid tekkida. Kindlasti pead sa nüüd olema võimeline vastutama ja omi sõnu mitte sööma. Vaatamata kõigele ei tohiks sa üle töötada ning kindlasti korralik toit ja uni!

***KAALUD

Veenuse ja Pluuto reedene opositsioon muudab paljud suhetega seotud olukorrad äärmuslikuks. Positiivsel juhul oled tavalisest tulisem ja kirglikum, kuid samas kummitab ka armukadeduse tont. Nii tööl kui ka muudes ühiskondlikes suhetes võivad tekkida pinged mingite hüvede ja eelisõiguste pinnalt. Sulle võib tunduda, et sind tahetakse millestki heast ilma jätta või nõutakse sinult ülemäära palju. Samas võib nädala teine pool tuua põnevaid seltskondlikke sündmusi.

***SKORPION

Pluuto, Skorpioni valitseja, moodustab reedel vastasseisu Veenusega. Aspekt mõjub läbi nädala ning võib kaasa tuua suurenenud armukadeduse ning soovi oma partnerit kontrollida ning talle mingeid nõudmisi esitada. Seda nii sinu enda poolt kui ka sinu suhtes. Kuid positiivsel juhul oled väga kirglik ja suuteline suureks naudinguks. Aga seda vaid juhul, kui suuda liigset ülemõtlemist vältida. Mitte riskida!