***LÕVI

Esmaspäeval leiab aset Päikese ja Uraani täpne ühendus. Uraan on suur üllataja või koguni ehmataja — seega ei õnnestu sul eriti nädala esimeses pooles oma plaanidest kinni pidada ning pead viimsel hetkel veel kõike muutma. Paljud olukorrad võivad kujuneda selliseks, mis panevad proovile su kohanemisvõime. Aga ole tark ja kasuta seda nädalat selleks, et tuua oma ellu midagi täiesti uut, tavatut või isegi veidrat ja harjumatut. Nädal sobib ideaalselt uuteks algusteks.

***NEITSI

Milline on sinu positsioon? Kas seda saab keegi kõigutada? Kas konkurendid või rivaalid saavad sind kuidagi kahjustada? Sellised küsimused võivad nüüd aktuaalsed olla. Sa oled sunnitud oma positsioonid üle vaatama ning vajaduse korral tegema vajalikud muudatused. Asjad, suhted ja olukorrad, kus on olnud puudujääke või probleeme, nõuavad nüüd erilist tähelepanu. Võimalik, et löögi alla satub „keti kõige nõrgem lüli“.

***KAALUD

Eriti nädala esimene pool on pingeline nii ühiskondlikus kui ka intiimses plaanis. Konkurents on tugev ja sa pead oma positsioonide säilitamise nimel kõvasti pingutama. Kui oled just mõne aadamapoja suutnud ümber sõrme mässida, siis ründavad sind kohe arvukad kadedad suguõdede hordid! Sellel nädalal võib keegi sind ka tõsiselt üllatada, jahmatada või lausa provotseerida. Samas võib partner sind ka inspireerida ja aidata üle saada surnud punktist.

***SKORPION

Päikese ja Pluuto kvadraat (tugevam mõju nädala esimeses pooles) toob nüüd välja need sinu omadused, mida sa endale tunnistada ei taha. Laiemas plaanis kistakse nüüd alateadvusest välja kõik see, mille sa oled ise sinna peitnud. Seega on käes hetk, kus probleemist vabanemiseks tuleb sellele ausalt ja julgelt silma vaadata. Ja kui sa koged nüüd survet, mõjutamist ja ülitugevat konkurentsi, siis on see kõik selleks, et sind „üles äratada“, et näidata su Egole tegelikku olukorda.