***LÕVI

Nädal võib tuua huvitavaid ideid ja originaalseid mõtteid, mis aitavad sul probleeme kiiremini lahendada. Või on siis rohkem selliseid juhuslikke kohtumisi, telefonikõnesid, netivestlusi, mis sind olulisel määral inspireerivad. Seega hoia märkmik või diktofon ligi, et saaksid kõik ideed ja mõttesähvatused kiiresti kirja panna. Teises plaanis on nädalas ka sellist sügavust ja eneseanalüüsi, mis viib su mõtted väga sügavatele ja eksistentsiaalsetele teemadele. Ka võivad perekond ja lähedased rohkem su tuge vajada.

***NEITSI

Kõik see, mis seondub ostmise, müümise, omamise, kasutamise, kogumise, kogunemisega, väärtuse kui sellisega, väärtushinnangutega — kõik see võib nüüd olla kas pingelises või siis ettearvamatus faasis. Asjade ja raha tasandilt kerkib esile rohkem kadedust, suhete pinnalt jälle armukadedust. Nädal sobib aga hästi eksravagantsete asjade ja vidinate ostmiseks (väljaarvatud keerukas tehnika). Kunst, eksootilised ripatsid, talismanid, amuletid — nende soetamine sobib hästi nädala võngetega.

***KAALUD

Veenuse ja Liliti ühendus Kaaludes võib kaasa tuua nii mõne vaimustava või lausa jalust nõrgaks võtva suhte, ent võib sinu peale tõmmata ka negatiivse tähelepanu. Võid nautida nii erakordselt suurt populaarsust kui ka sattuda mingisse skandaali või lihtsalt segasesse loosse. Lisaks moodustab Veenus veel ka kvadraadi Pluutoga ning nädala teises pooles hakkab mõjuma juba ka Veenuse-Uraani opositsioon. Seega võid sattuda äärmiselt aktiivsete sündmuste keerisesse.

***SKORPION

Algav nädal võib kujuneda põnevaks ja elamusterohkeks neile, kes tegelevad kunsti, loomingu, luuletamise, maalimise, kirjutamisega. Su alateadvuse sügavustes möllab paras torm ja selle lained võivad jõuda ka su päevateadvusse. Seega, kui oskad seda ära kasutada, võid luua midagi suurt. Kui aga oled tegudeinimene ja sa pole harjunud peentele vibratsioonidele keskenduma, võid tunda end rahutuna ja segaduses olevana. NB! Asjade kaotamise ja varguste oht!