***LÕVI

Neljapäevane Päikese ja Neptuuni sekstiil muudab terve nädala sinu jaoks üsna loominguliseks ja inspiratsioonirohkeks. Samuti hakkab nädala teises pooles mõjuma ka Päikese-Pluuto trigoon, mis võimaldab sul kergema vaevaga läbi viia vajalikke muudatusi. Samas peaksid hoiduma liialdustest, enese killustamisest ning oma võimete ülehindamisest. Romantilistes suhetes on nüüd oluline vaimne klapp.

***NEITSI

Tulemas on nädal, mil sa võid kokku puutuda sinu jaoks põneva ja eksootilise infoga — olgu selleks siis rännak läbi raamatu või filmi või siis reaalne reis kuhugi sinu jaoks tundmatusse paika. Siiski võid nädala teises pooles Merkuuri-Saturni opositsiooni tõttu ennast liigselt maha pidurdada ning oma võimeid ja võimalusi alahinnata. Nädala esimeses pooles võid sattuda mingisse rolli, kus mõjud võltsilt.

***KAALUD

Nädala esimeses osas lubab Veenuse-Uraani sekstiil prognoosida põnevaid seltskondlikke sündmusi, inspireerivaid kohtumisi, üllatusi, vahelduse leidmist. Nädala esimene pool sobib ideaalselt ka eksootilise reisi alustamiseks või tegelemiseks millegagi, millega sa pole varem kokku puutunud. Ka intiimses plaanis oled nüüd huvitatud eksperimentidest ning püüad oma suhet värskendada.

***SKORPION

Oluline on partnerlus ehk siis kõik üks-ühele suhted ja kohtumised. Keegi võib sind aidata võid saad sina aidata teda. Suhetes on nüüd rohkem mõistmist ja empaatiat. Samas võid sotsiaalses-ühiskondlikus plaanis võtta ette midagi, millest sul jõud üle ei käi. Kuid positiivsel juhul võidakse sulle selles liinis teha positiivne pakkumine. Reedel, laupäeval ja pühapäeval tuleks hoiduda võlgadest-laenudest.