***LÕVI

Päikese-Pluuto sekstiili tõttu on nädala esimene pool igati soodne nii töö kui koduga seotud muudatuste tegemiseks. Samuti on aeg soodne selleks, et üritada loobuda mõnest halvast harjumusest. Nädal tervikuna nõuab sinult avameelsust ja ausust ja seda eelkõige lähisuhetes, olgu selleks siis suhted perekonnaliikmete, vanemate või sugulastega. Kõik minevikuga seonduv võib tõusta esile ja nõuda rohkem tähelepanu.

***NEITSI

Infovahetus ja kommunikatsioon on endiselt teemad, mis võivad rohkem esile tõusta. Samas pead nii kõnes kui kirjas end väga selgelt ja täpselt väljendama, et vältida võimalikke arusaamatusi. Ka on su sõnadel nüüd suurem kaal, nende mõju on tugevam, mistõttu peaksid eriti hoolikalt sõnu valima. Teisipäeval, kolmapäeval ja neljapäeval väldi ületöötamist, maga ja söö korralikult ning hoidu end külmetamast. Nädalavahetus võib kujuneda romantiliseks.

***KAALUD

Nädala esimene pool võib seltskondlikus plaanis olla üsna põnev ja vaheldusrikas.
Uuel nädalal võib raha- ja äriasjadega seonduv kenasti õnnestuda ja sulle rõõmuhetki tuua. Samas tuleks selles liinis säilitada täielik ausus ja selgus. Psühholoogilises plaanis võivad esile kerkida olukorrad, kus olulist rolli mängivad sinu väärtushinnangud. Mis on sulle tegelikult oluline? Mis on see, ilma milleta sa oma elu ette ei kujuta? Kumb on olulisem — kas asjad või inimsuhted?

***SKORPION

Skorpionis liikuva Päikese ühendus Lilitiga muudab nädala sinu jaoks oluliseks. Võimalik, et pead nüüd rohkem tegelema oma sügavalt isiklike probleemidega. Esile võivad tõusta mitmesugused psühholoogilised allhoovused, mis võivad olla nii häirivad kui ka tuua kirka selgushetke. Aspekt tähendab ka seda, et nüüd võid väga kergesti avaliku tähelepanu alla sattuda.