***LÕVI

Nädala esimeses pooles pead keskenduma vaid kõige olulisemale ja mitte end killustama. Kui tahad näha koheseid tulemusi, pead pettuma. Ka sobib nädala esimene pool pigem tõsiseks süvenemist ja töötegemiseks, kui seltskonnaeluks. Teisel tasandil peaksid sa olema väga ettevaatlik nii kõndides kui ka autoga sõites. Kõik liikluse ja liikumisega seotud tegevused võivad kaasa tuua ootamatusi ja äkilisi olukordi.

***NEITSI

Võimaluse korral tõmba otsad kokku, lõpeta poolikud tööd. Või siis alusta sellise ettevõtmisega, mis peab olema ajas vastupidav ja mille viljad valmivad aeglaselt. Seega pane alus millelegi, mis areneb küll aeglaselt ja märkamatult, kuid mis peab ajas kaua vastu. Teisel tasandil tuleks sellel nädalal hoiduda nii keerulise tehnika kui ka riiete-ehete ostmisest — võivad hiljem kergesti rebeneda-määrduda või suudad sa need ära kaotada.

***KAALUD

Teisipäeval ühinevad Kaaludes Marss ja Lilit. Selle aspekti mõju võib ulatuda kuni detsembri keskele, kuid võib lõppeda ka varem. Samas on see ühendus pingestatud nii Pluuto kui Uraani poolt. Seega peaksid hoolikalt jälgima nii oma käitumist kui ka kehakeelt, et mitte saata kellelegi valesid signaale. Kipud nüüd ligi tõmbama väga jõulisi ja intensiivseid energiaid, mis võivad sind ärritada, aga mis võivad mõjuda ka toetavalt ja energiat andvalt.

***SKORPION

Marsi ja Pluuto pühapäevane kvadraat vajutab pitseri tervele nädalale. Marss on Kaaludes, mis Skorpioni jaoks on hinge, alateadvuse, varjatuse ja saladuste solaarmärk. Seega ole hoolikas ja tähelepanelik olukordades, kus sul tuleb hoida kas enda või kellegi teise saladust. Ja kui sul on mingi mure hingel, siis leia usaldusväärne inimene, kellega sa saaksid sellest rääkida. Avalikes kohtades hoia oma asjadel silm peal!