***LÕVI

Isikliku vabaduse küsimus tundub sulle nüüd eriti oluline. Võimalik, et su sõbrad, tuttavad, kolleegid või mingi grupp nõuab sinu käest asju, mis sulle ei meeldi ja mis nõuavad sinu käest ebameeldivaid kompromisse. Tunned, et sa ei saa olla oma valikutes vaba, kuna pead kogu aeg teistega arvestama. Keegi võib sulle esitada mingeid tingimusi, millega pead arvestama või vajab keegi hoopis su abi.

***NEITSI

Päikese asend on selline, mis võib kaasa tuua palju mitmesuguseid kohutusi. Pead olema tasemel ja vastutusvõimeline. Nii suhete kui ettevõtmiste tasandil on eriti nädala esimeses pooles palju keerulisust — raske on asjadest sotti saada, kõik tundub kuidagi kahtlane ja võlts. Samuti võib sind kummitada üksindustunne või vastupidi — tunne, et ei taha kedagi näha, et lihtsalt põgeneks kõige ja kõigi eest kuhugi vaiksesse kohta, kus keegi sind üles ei leiaks.

***KAALUD

Midagi on ilmselgelt saanud liiga palju ja sa ei jõua seda enam kontrollida. Kõige tõenäolisemalt on see infovoog, mis tahab sind enda alla matta. Aga see võib olla ka mingi väga konkreetne asi, mis nõuab sinult liiga palju pühendumist ja see viib omakorda ajapuuduseni muudes asjades. Ajapuuduse põhjus võib olla selles, et sa suhtud asjadesse liiga põhjalikult ja oled enese suhtes liiga nõudlik.

***SKORPION

Ürita teadlikult mitte mõelda negatiivseid mõtteid — mõtle asjadest ja suhetest, mis sulle meeldivad ja pinget pakuvad. Nädal toob esile palju sellist, mis mõjub rõhuvalt või osutab kuidagi nõrkadele ja probleemsetele külgedele ettevõtmistes ja ka inimestes. Hea on see, et vead ja puudujäägid tulevad välja ja saavad nähtavaks. Kuid halb on see, kui hakkad iga üksiku juhtumi puhul tegema liiga suuri üldistusi.