***LÕVI
Lõvi valitseja Päikese õnnelik aspekt avardumise ja laienemise sümboli Jupiteriga peaks sulle kätte mängima rohkem võimalusi, mida pead siiski ise aktiivselt kasutama. Aspekt soosib eriti kodust elu, kinnisvaratehinguid, peresuhteid. Sind võib nüüd rohkem huvitada kõik müstiline ja salapärane, samuti on sul nüüd suurepärane intuitsioon. Kuid töine liinis võib olla takistusi, viivitusi ja tüütuid kohustusi. Kui oled seanahka vedanud, siis nüüd oled ajapuuduses.

***NEITSI
Keegi tähtis või lihtsalt aktiivne isik võib sind palju aidata. Eelkõige just vaimses mõttes, andes sulle uusi ideid või juhatades sind sulle olulise infoni. Kõik info ja kommunikatsiooniga seonduv on väga heas seisus. Seega suhtle võimalikult paljude inimesega, liigu palju ringi, surfa internetis. Romantiline ja eriti just seksuaalne plaan võib aga olla mõõnas. See ei pruugi tingimata nii olla, aga sulle lihtsalt tundub nii, kuna näed seda teemat mustades värvides. Ka peaksid vältima võlgu võtmist ja laenu andmist.

***KAALUD
Töö- ja rahaasjad peaksid igas mõttes hästi sujuma. Pingeid ja takistusi võib aga ette tulla kõikides üks-ühele suhetes. Keegi võib olla sinu suhtes kas äärmiselt nõudlik, esitada mingeid tingimusi või lihtsalt olla tüütu ja väsitav. Samas võib keegi sind ka inspireerida ja anda su tegevusele täiesti uue suuna. Pere- ja lähisuhetes võib esineda kinnisust, külmust, ükskõiksust. Võid tunda soovi olla omaette ja mitte suhelda. Või käitub nõnda mõni pereliige.


***SKORPION
Kui elad rohkem oma peas kui kehas, siis võib nädal olla väsitav ja stressirohke. Ehk siis mõtled ise asjad keeruliseks ja näed seoseid ka seal, kus neid tegelikult ei ole. Kui aga elad rohkem oma kehas, kui peas, on nädal igati nauditav. Oled heas füüsilises vormis ja naudid kehalist tegevust — nii armurõõme kui ka sportimist ja liikumist. Sul võib olla ka rohkem juhuslikku õnne ja vedamist — mõõdukas risk võib end õigustada. Suhe töö-raha võib olla uuenevas või huvitavas faasis.